MSI 27" G274QPF-QD neden ucuz?

Ben 1650 laptopum ile kullanıyorum, premium color ve soğuk renklere ayarladım normal renklerde biraz sarımtırak olduğunu fark ettiğimden gözüme giriyordu HDMI ile bağlandım.

Soğuk renklere ayarladığımda bu sorun çözülüyor, @Dalessandro hocam sizde de bu durum var mı? Normal renkler ile sarımtırak bir görüntü ile karşılaşıyor musunuz?

Bütün gece farklı kablolar ve bütün ayarları denedim ve sorun çözülmedi. İade vakti geldi sanırım.

Bende normal renklerde iken oluyordu soğuk renklere alınca düzeldi sizdeki durum farklı sanırım
ben amazondan almıstim iade ettim mag241cr VA panele göre renkler berbat ötesi ips panel olmasına rağmen

Bende iade talebi başlattım amazon üzerinden Teknorya satıcısından aldım umarım uğraştırmazlar. Bir de şunu farkettim 1080p video açınca görüntü çamur gibi oluyordu. 1080p den devam ya ben bunla geldim bunla giderim 😀

Bende iade talebi başlattım amazon üzerinden Teknorya satıcısından aldım umarım uğraştırmazlar. Bir de şunu farkettim 1080p video açınca görüntü çamur gibi oluyordu. 1080p den devam ya ben bunla geldim bunla giderim 😀
Evet o bana da oluyor ilk defa 2k monitör kullanıyorum 2k dan mi kaynakli monitörden mi kaynaklı acaba

Söylediğiniz şeylerden sonra benim de içime alev düşmedi değil. İade mi etsem acaba 😂

Kişiden kişiye değişir hocam, ben bu duruma alışabileceğimi düşünmüyorum çünkü aynı videoyu 2. 1080p monitörde açıyorum mükemmel bu monitörde açıyorum rezalet ötesi. Renkleri saçma sapan quantum dot diyorlar ama inanın renkler canlı gözüksün diye iyice saçmalamışlar bütün renkler patlıyor. Ve bu sararma durumu iyice tiksindirdi kargosunu ayarladım yarın vereceğim.

Kişiden kişiye değişir hocam, ben bu duruma alışabileceğimi düşünmüyorum çünkü aynı videoyu 2. 1080p monitörde açıyorum mükemmel bu monitörde açıyorum rezalet ötesi. Renkleri saçma sapan quantum dot diyorlar ama inanın renkler canlı gözüksün diye iyice saçmalamışlar bütün renkler patlıyor. Ve bu sararma durumu iyice tiksindirdi kargosunu ayarladım yarın vereceğim.
Söylediğiniz düşündürücü, eve gittiğim zaman tüm testlerini yapıp bu iade işini gözden geçireceğim renklere lafım yok ama o kadar para verip kusurlu monitör almak istemem.

Monitörü kaç bitte kullanıyorsunuz?

Söylediğiniz düşündürücü, eve gittiğim zaman tüm testlerini yapıp bu iade işini gözden geçireceğim renklere lafım yok ama o kadar para verip kusurlu monitör almak istemem.

Monitörü kaç bitte kullanıyorsunuz?
10 bit

Görselde de gözüküyor sanırım

Dosya Ekleri

• IMG_7316.jpeg
    IMG_7316.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 119

Technopat Haberler

Geri
Yukarı