MSI Alpha 17 ilk izlenim

Hocam bu konuyu @Radeon RX 5500M'e paslıyorum. Ona sorabilirsiniz.

Estağfurullah hocam, maalesef tek slot var. 512 SSD'yi çıkarıp yeni takmanız gerekiyor.

@Radeon RX 5500M @RX 5600M merhaba hocam MSI Alpha 17 5.nesil Ryzen 7 5800H-16 GB-1TB SSD-17.3"-RX6600M 8 GB-W11 21707 TL'ye alınır mı üzün süre kullanabilir miyim?

3060'lı bir model bakın hocam,

Selamlar. RX 5600M ile ETH mining yapan veya deneyen var mı? Sanırım güncel olarak 500 TL civarı aylık getirisi oluyor. Kenarda yatıyor laptop, ya satacağım ya mining. Siz ne önerirsiniz? 1080P için hala güçlü sayılır, modladığımdan standart bir 5600 XT performansı verebiliyor ancak masaüstü sistemimin rahatlığına alıştım

@Radeon RX 5500M hocam konuyu hortlatıyorum ben Aygıt Yöneticisi'nden RX 5600M için kod 43 hatası alıyorum her yolu denedim ama düzeltmedim bu konuda bir fikriniz var mı?
@Radeon RX 5500M hocam konuyu hortlatıyorum ben Aygıt Yöneticisi'neden RX 5600M için kod 43 hatası alıyorum her yolu denedim ama düzeltmedim bu konuda bir fikriniz var mı?

Bir ricam daha olacak sizden ekran kartının biosunun bozulmuş olma ihtimali var bana ekran kartının BIOS'unu alıp atma şansınız var mı?

Son düzenleme:
Nasıl yapacağımı anlatırsanız denerim hocam.

Nasıl yapacağımı anlatırsanız denerim hocam.

Hocam GPU-Z uygulamasını yükleyin orada RX5600M'in özellikleri yazıyor BIOS kısmının yanında ok var ona basınca Save file yazıyor ona basınca indirir dosyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…