MSI Alpha A4DEK alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bu bilgisayar alınır mı? Şu anda 12 bine bulunabiliyor. Performansı ve soğutması nasıldır bilen biri beni bilgilendirirse çok sevinirim.

Bence gayet güzel laptop zaten MSI laptop işlerinde gayet başarılı alınabilir hocam hayırlı olsun :)
 
Hocam Alpha 15 a4dek kullanıcısıyım soğutması ve performansı gayet güzel fakat driverler sorun çıkartabiliyor, Dragon Center Windows güncellemeleri ile bozulabiliyor ve ekran %45 NTSC bunlar dışında gayet iyi bir laptop.

Peki film izleme zevkine 10 üzerinden kaç verirdiniz IPS ekrana göre.
 
Son aklıma takılan bir şey SSD yavaş deniliyor öyle çok hızlı ya herek yok ama cidden ağır kalan bir SSD hizi mi var bilginiz var mı acaba?

Ekran IPS değil mi hocam ben çok film izlemem ama oyunlarda çok fark ettirir mi?

TN panel fakat IPS Level olduğu söyleniyor normal TN panellerden değil o yüzden bende sorma ihtiyacı hissettim kullanan birine.
 
Peki film izleme zevkine 10 üzerinden kaç verirdiniz IPS ekrana göre.
Hocam yüksek ntsc bir panelden geçerseniz çok rahatsız edecektir başlarda ben de alışamadım dizi/film izlerken sıkıntı yaşıyordum sonrasında alışıyorsunuz ve çok dikkat çekici gelmiyor fakat atıyorum laptopu aldınız arkadaşına gittiniz onun ekranına bi süre bakıp geri laptopta dönerseniz yine biraz rahatsız edici gibi geliyor yani karşılaştırmadığınız sürece bir sorun yok alıştıktan sonra.

Not : Oyunda zaten bir sıkıntı olmuyor ama işiniz photoshop, fotografçılık vs. ile ilgiliyse hayal olarak kalabilir.
 
Hocam Peki bu driver kurulum falan ben donanimdan anlarım ama bu tür yazılımlardan pek anlatıyorum bilgisayarı aldıktan sonra ne yapmalıyım bu konuda gerçekten bilgisizim
 

Geri
Yukarı