MSI CX62 vs Asus X550VX

VezHak

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 laptop arasında kaldım, size danışmak istedim.

X550VX daha iyi gözükse de, MSI yıllar yılı gaming kitlesine hitap eden bir marka. Mesela biraz araştırdım. MSI ın fanı saatte 3000 hiç durmadan her zaman sürekli çalışıyormuş ve bu benim için çok büyük bir artı, ısınma sorunu yok. Şuanda casper kullanıyorum, anlamışsınızdır demek istediğimi.

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha mantıklı gözüküyor ama ısınma sorunu olurmu bilemiyorum ondan endişeliyim :(

İnternette biraz araştırdım, gelen yorumlar beni asusdan çok soğuttu. Öyle ki, araştırma sırasında msi'ı sipariş verecektim neredeyse. Aşağıya bırakıyorum.
yorum1.jpg
yorum2.jpg
tozgu.jpg
tozgucevap.jpg

Bilmiyorum bu arkadaşın şanssızlığı bence. Tanıdığım Asus alan arkadaşım Battlefield'ı high'da çok rahat bir şekilde sorunsuz oynuyor. Zaten Laptop için Fan şart. Gidip bu saatten sonra i5 ve GTX940 almak biraz salaklık olur bana göre. Tabii senin tercihin. Asus'un X seriside Gamebook serisi olarak geçiyor. Düz bilgisayar değil yani.

İki cihazda bahsi geçen markaların Gaming serilerinden değiller. Isınma sorunu Gaming serilerine oranla haliyle biraz daha fazla olacaktır. Kıyaslama ROG ile MSI GAMING arasında olsaydı MSI derdim ama şu durumda Asus daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı