MSI GF63 Thin 10SCSR-657XTR nasıldır?

Bütçe
8000
Anladım çok teşekkürler.
Hocam çok pardon ben Ryzen işlemcili modeli attınız zannettim benim hatam. F15 serisi hem de İntel işlemcili bu dizüstü bilgisayarı tabii ki de alabilirsiniz ısınmaz merak etmeyin. A15 serisinde bile Ryzen işlemcili olan modellerde ısınma sorunu vardı.

Ancak ufak bir ayrıntı var İntel Core İ5 4 çekirdek 8 iş parçacığına sahip. Ryzen 5 4600H işlemci ise 6 çekirdek 12 iş parçacığı yani çok daha iyi bilginize.

Hocam çok pardon ben Ryzen işlemcili modeli attınız zannettim benim hatam. F15 serisi hem de İntel işlemcili bu dizüstü bilgisayarı tabii ki de alabilirsiniz ısınmaz merak etmeyin. A15 serisinde bile Ryzen işlemcili olan modellerde ısınma sorunu vardı.

Ancak ufak bir ayrıntı var İntel Core İ5 4 çekirdek 8 iş parçacığına sahip. Ryzen 5 4600H işlemci ise 6 çekirdek 12 iş parçacığı yani çok daha iyi bilginize.
A15'tede ısınma sorunu var diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

A15'tede ısınma sorunu var diye biliyorum.

Hocam doğru bilgi ama ayrıntı var; AMD Ryzen işlemcili olanlarda var, İntel işlemcili modellerde geçerli değil.

1 haftalık piyasa araştırmalarım sonucunda önerilerim:
Ekran 60 Hz ama donanımı canavar:
Alternatif:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı