MSI GTX 1080 pembe görüntü problemi

Dediğinizi yapacagım. 2 kere bu sorundan dolayı zaten servise gonderdım fakat bir sorun yoktur deyip tekrar yolladılar. Yarın götürüp telefonumdaki videoyla birlikte gösterecegim 5 ay daha garantim var umarım bir çözüm üretilir.
@dogant VRAM dedıgınız nedır tam olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının üzerinde ki RAM'dir. Hani yazar ya mesela 4 GB GDDR5 8 GB GDDR5 bunu temsil ediyor VRAM bunlara deniyor anakartta nasıl DDR3-DDR4 RAM takılıyorsa ekran kartlarının da RAM'leri bulunuyor üzerinde lehimli şekilde.

Anladım teşekkürler. Yarın sabah götürüp Vatan'a vereceğim videoyla beraber umarım bır sonuc alırım.

İnşallah abi 2 ayımı buna verdim gece gündüz araştırma yaptım umarım salak yapmazlar kart bozuk degıl diye.
Yardım edebilecek var mı sorun devam ediyor.

MSI GTX 1080 model kartımı ekran bilgisayara taktığımda ve bilgisayarı açtığımda kasa çalışıyor, ekran kartının fanları dönüyor, ışıkları yanıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Bir süre sonra ekran kartının fanları duruyor (sanırım masaüstü açıldığı için), ışıkları falan yanıyor, çalışıyor yani ama yine de görüntü yok. Fakat ekran kartını çıkartıp onboarddan açtığımda açılıyor bilgisayar, ekran kartını 3 kere servise gönderdim, üçünde de herhangi bir problem yok dediler. Çok nadirde olsa sisteme taktığımda kartı açılıyor, hiçbir sıkıntı yok, sıkıntısız kullanıyorum fakat bu seferde bir süre sonra birden ekranın her yerinde pembe noktalar çıkıyor, aşağıdaki resimler gibi. Ya monitör siyah oluyor kapatıyor kendini ama kasa çalışıyor, ya da PC restart atıyor. Bu sorunun ne olduğunu 4-5 aydır çözemedim?

497d04e8-6fc0-4301-9f23-6890f03d3d91 (1).jpg

Garantiye 3 kere gönderdim fakat üçündede sorun yok dediler. Tam olarak ne demem lazım 2-3 ay içindede garantim sonlanacak yardımcı olur musunuz ve kesin söylediğiniz sorun mudur hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı