Çözüldü MSİ GTX 970 4G Coil Whine Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. MSI GTX 970 4G'de CW sorunu yaşıyorum. Videonun tamamını kulaklıkla izlemenizi tavsiye ederim. GTX tercih etmemin sebebi ısınmaması çünkü video çekiyorum ve ShadowPlay özelliği içindi. Durum şu ki bugün pişman oldum.
CW sesi bir şekilde kulaklığa yansıyor lütfen videonun tamamını izleyin her şeyi gösteriyorum orada ve kulaklık takınız. Parçalar ve sistem Vatan Bilgisayar garantili.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI R9 390 & MSI GTX 970 4G'den daha önde testlerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@JaroxJamaica dediğin gibi olma ihtimali de var :) %50 şansımız var zaten :)
@PcKologX AMD'nin de kendine özel video çekme programı var. FPS'i hine çok fazla düşürmüyor diye biliyorum. Hatta adını vereyim AMD Gaming Evolved programı ile video çekilebilir fakat video boyutları hatırlarsam 2 kat daha yüksek oluyordu. :)

Bugün bir vatana uğrayıp kulaklıkla göstereceğim bir yetkili var o sorunu direk onaylarsa direk iade verin diyor servise gönderiyor. Servisin cevabını beklemiyor.

@JaroxJamaica Üzgünüm bu konuda takıntılıyım kasa tümden MSI ve yazılımlarını çok seviyorum bu yüzden Sapphire daha fazla performans vereceğini bilsem yine MSI alırım. Buda benim fantezi zevkim. :D Asıl soru şu bu kart sorununu adamlara nasıl anlatacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı