Msi GTX 970 Alındı

Crian

Hectopat
Arkadaşlar bugün Bostancı Vatanbilgisayar'dan 1213 TL'ye aldım. Şuan şubede 5 tane kaldı alacaklar acele etsin. Mousepad bekliyordum ancak sadece ilk 800 kutuda varmış maalesef. Fotoğrafları kurduktan sonra atacağım. Birde montajda pin kurulumu nasıl olacak? 6 ve 8 pinlik giriş var ancak benim şuan ki güç kaynağında 6 pin var en fazla, 6 pinden 8 pine dönüştürücü mü kullanacağım? Detaylı olarak açıklayabilir mi birisi? @Silinen üye

Son düzenleme:
2 tane 6 pin olduğu için hangi 6 pinliği direk takacağım hangisini dönüştüreceğim peki? Biri diğerinin de kablolarını barındırıyor diğeri kendi kabloları sadece.

Teşekkürler de gene üstün teknoloji bilgimle kurmayı beceremedim ya :D Kendi kabloları olan pini direk taktım diğerini dönüştürücüye taktım denedim çalışmadı ne yapmam gerekiyor? @Silinen üye sana zahmet bir bakıversen?

Kartta 2 tane pin girişi var ya 6 ve 8 pinlik. Benim güç kaynağımda şuan sadece 2 tane 6'lık var ve kutudan çıkan 6 pini dönüştürücü var bunu kullanacağım ama nasıl? Bir 6 pinlik diğerinin de kablolarını barındırıyor hangisini dönüştürücü ile kullanacağım hangisini direk 6 pinlik girişe takacağım?

Sonuç olarak uğraştırsa da yaptım tüm kabloları barındıran pin'i direkt olarak takmak gerekiyormuş.
Vg5j0Z.jpg

l02AdJ.jpg

http://i.hizliresim.com/vQd3RR.jpg
n5V42g.jpg

Sıcaklık boşta 42 derece.

Teşekkürler. Diğerleri çöp denebilir :D 2 hafta sonra kart hariç tüm kasayı komple değiştireceğim. Birazdan ayrıca onun için konu açacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı