MSI GTX 970 Coil Whine Sorunu

Notimetocry

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 hafta önce GTX 970 ekran kartlı (MSI) sistem topladım ve bilgisayarı hala kullanamadım.
Sürekli ekran kartlarını iade etmek zorunda kalıyorum coil whine sebebiyle.

Bunlarda coil whine çıkma riski bu kadar fazla mı ? Yoksa benim PSU mu buna sebep oluyor anlamadım gitti.

Xigmatek cpa-070bcd-u42 700w 82 plus PSU var. PSU'dan hiç ses çıkmıyor ama bana bu PSU'nun ekran kartlarından gelen coil whine'ın sorumlusu olabileceği söylendi.

Coil whine olmayan veya çok düşük seviyede olan bir ekran kartına PSU'nun bu derece coil whine yaptırması mümkün mü ?

İlk iade ettiğim ekran kartı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diğerleri daha da beter çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 serisinde Coil Whine sorunu var. PSU'dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum sorunun. Ekran kartı ile ilgili bir sorun bu. Ses sizi fazla rahatsız etmiyorsa bir sorun teşkil etmez.
Hocam umarım PSU'dan değildir. En son MSI GTX 970 gaming 100 ME versiyonundan geldi onda da çıktı. Bu 100 ME'yi internette araştırdım hiç coil whine ile ilgili bir şeye rastlamadım. O korkuttu beni. PSU değiştirmek çok daha sıkıntılı bir süreç ekran kartına göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı