PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #1 Arkadaşlar yeni skylake sistemimde ilk defa karşılaştım. Euro truck simulator 2 oynarken her şeyi en yükseğe aldım. Vsync açık 60 FPS sorun yok ama VSYNC kapatınca 140 FPS görüyor ve Coil Whine oluşuyor ve ses geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2015
Arkadaşlar yeni skylake sistemimde ilk defa karşılaştım. Euro truck simulator 2 oynarken her şeyi en yükseğe aldım. Vsync açık 60 FPS sorun yok ama VSYNC kapatınca 140 FPS görüyor ve Coil Whine oluşuyor ve ses geliyor.
Because Im Batman Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 5.237 Makaleler 7 Çözümler 1 Yer Gotham City / U.S Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Süper Kahramanlık( Gotham Şehrinin Bekçisi) 19 Aralık 2015 #2 Ses rahatsız edici düzeydeyse servise gönderin. MSI GTX 970'de çok çıktı CW sorunu. Artı 0 Eksi
T TechnoDİNÇ Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #3 MSI ın özellikle GTX 970 modelinde CW sorunu çok çıkıyor. MSI ın tek eksisi (bence). Artı 0 Eksi
Bora.Ertosun Hectopat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 49 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #4 :/ bu cw dediğin olay kartın çok ses çıkartma sorunu oluyor dimi. Geçmiş olsun kardeşim. Umarım servis hemen halleder. Artı 0 Eksi
:/ bu cw dediğin olay kartın çok ses çıkartma sorunu oluyor dimi. Geçmiş olsun kardeşim. Umarım servis hemen halleder.
KS KS PcKologX Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.946 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2015 #5 Vatan bilgisayar'dan aldım sistem sadece ETS 2'de oldu. VSYNC'i açınca sorun gidiyor sadece bu oyunda oldu. Çok ses çıkarmıyor sadece ince bir ses geliyor. 1 aydır böyle bir sorun yoktu yeni fark ettim. Sadece ETS 2'de oluyor. Artı 0 Eksi
Vatan bilgisayar'dan aldım sistem sadece ETS 2'de oldu. VSYNC'i açınca sorun gidiyor sadece bu oyunda oldu. Çok ses çıkarmıyor sadece ince bir ses geliyor. 1 aydır böyle bir sorun yoktu yeni fark ettim. Sadece ETS 2'de oluyor.
G gezer3082 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 767 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2015 #6 Ne sistem miş bu abi mübarek. Hep bir arıza hep bir arıza çıkarıyor. Geçmiş olsun abi bu arada inşAllah sorunun en yakın zamanda çözülür. Artı 0 Eksi
Ne sistem miş bu abi mübarek. Hep bir arıza hep bir arıza çıkarıyor. Geçmiş olsun abi bu arada inşAllah sorunun en yakın zamanda çözülür.