Daha fazla
Anladım hocam, inşallah gerek kalmaz bu duruma. E-Devlet şifresi yok şu an, yarın yapacağım. İlk önce tekrardan görüşeyim, bugün çok ılımlıydı servis. Tamam, ses var derlerse ve değişiriz derlerse sorun yok. Olumsuz sonuçlanırsa ilk işim THH'ne başvurmak olacak. Servis değişim raporu verse, Hepsiburada'ya atsak, onlar da tamam derse değişmezler mi?Penta tedarikçi teknik servis değil. İş tamamen ServisPoint'te. Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi. Buradan giriş yapıp, bilgileri eksiksiz doldur. Ben konuyu eylülde açmışım, yaklaşık 5 ay geçmiş. 1-1.5 ay ServisPoint'e ürün git-gel ile zaman kaybettim. THH ile iletişim kurmana pek gerek yok. Şikayet sayfasından değişimi seçip, eksiksiz yolla formu. Üstünden baya bir süre geçecek dediğim gibi. Benimki 5 ayda sonuçlandı. 3-4 ay geçtikten sonra bilirkişi senden 1 günlüğüne test amaçlı alacak, sonra rapor gönderecek. Raporun üstünden 1.5 ay gibi süre geçecek ve evine belge gelecek. Sorun varsa eğer, direkt raporda olumlu sonuç çıkar. Bilirkişi dediğim küçük bilgisayarcı gibi bir yer. Orada samimi olup, sorunun ne olduğunu anlat ve hatta videoyla göster. Sonra o raporu ServisPoint'e göndereceksin, onlar da ilgili firmaya ve ürün stokta varsa o an değişim olacak. Ürün yoksa da fatura bedelinde iade.
Son düzenleyen: Moderatör: