MSI mı Monster mı?

Piyasadaki bilindik tüm markaların kendi içinde de birbirinden farklı kasaları var. Uygun fiyatlı olanları çoğu zaman sert plastikten oluyor. 2017 Ocak ayından beri Monster kullanıyorum, tıraşlanmış alüminyum kasa, üstünde çizik bile yok.
 
Monster'in kasasının kalitesiz olduğu doğrudur ama normal kullanımda zarar göreceği anlamına gelmiyor bu. Yüksekten düşünce sert plastik olduğu için kırılma ihtimali diğerlerinden daha fazla oda düşürürsen. Düzgün kullandığın süre bir sıkıntı olmaz 1 senedir kullanıyorum D tuşunun köşesi aşındı o kadar dış kasada çizik dahi yok. Aradaki fiyat farkıyla SSD yi özelleştirden 1TB yapıp alırsın.
 
Arada sadece 1000tl kadar fark varsa ben MSI tercih ederdim açıkçası. Monster kötü olduğundan söylemiyorum bunu tabi. Monster Tulpar 14.1'im vardı, satıp Ge73 8RF aldım, en ufak bir pişmanlık duymadım, 7 aydır kullanıyorum çok memnunum. Sonuç olarak eğer imkan varsa MSI tercih edilmeli, benim düşüncem bu şekilde.
 
Son düzenleme:
Bu soruya deneyimlerim üzerinden cevap verebilirim. Şu an elimde, 2011'de aldığım MSI GE60 0NC-037TR cihaz var. İçine şekersiz çay döküldü. 2-3 kere yere düştü. Menteşeleri hasar aldı fakat yine de bana mısın demedi. Monster'ın sağlamlığı hakkında pek bir deneyimim yok fakat MSI'ı rahatlıkla seçebilirsin.
 

Geri
Yukarı