MSI monitör neden alınmaz?

Değil. Sorun çıkarma ihtimali %80 olan bir monitör almak mı, sorun çıkarma ihtimali az olan bir monitör almak mı? Benim genelleme falan yaptığım yok, MSI monitörler neden mükemmel bir de?

MSİ MAG274R monitörü satın aldım. Görüntü kalitesi gerçekten çok hoşuma gitti. Ama az miktarda ghosting vardı. Görüntü keskinligini bir türlü ayarlayamadım. Ya bulanık oluyor yada çok keskin bir görüntü oluyordu. Tek artısı ve aslında ve tüm eksileri gideren şey monitörün görüntüsünün harika olması. SRGB 130 ve 10 bit oldugu için çok güzel görüntü veriyor.
 
Bilgilendirici bir içerik olmuş, teşekkür ederim. Monitor ve sorunlar denince tüylerim ürperiyor. Burada aslında marka ve sonrasında müşteri memnuniyeti gözetecek bir firma olmasıda çok önemli. Sıfır aldığım Asus marka monitorde eve gittiğimde ekranda x formatı büyüklüğünde pixel sorunu tespit ettim. Sonrası arap saçı. Vatanbilgisayar kırk dereden su getirdi. Aklıma geldikçe yazıyorum, yazıyorum ki başınıza gelirse bilginiz olsun. Sizlerde aynı talihsizliği yaşamayın ve bu firmaya benim kadar güvenmeyin.

Bir ay süren git/gel sonuçsuz kaldı 2 kere cihaz (sözde) gönderildi. Son gün Asus firmasını neden aramıyorum? dedim ve aradığımda neden daha önce aramadım, ya da kendim gönderim sağlamadım diye hiç olmadığı kadar pişmanlık duydum. Çağrı merkezi çalışanı "aldığınız üründen 14 gün içerisinde memnun dahi kalmamamanız durumunda iade imkanı sağlıyoruz, neden iade almadı vatanbilgisayar" demesi yetti. Bunu sevgili vatan'a söyledikten sonra hebele hübele diyerek tekrar gönderildi ve cihaz değişti. Detaylarına girmek istemiyorum, bu süreçte konuştuklarım mağazaya ziyaretlerim film olur.

O yüzden hangi ürünü, nereden aldığınızda önemli. Esen kalın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı