MSI RX 5700 XT Gaming X vs Sapphire RX 5700 XT Nitro+

Heh şimdi oldu, 3600 ile darboğaz yaşamazsın, ama yine dediğim gibi 1080 de oynayacaksın bu ekran kartına bu kadar verme bence 1660 Ti mükemmel olur 1080P canavarı.
Öyle ama güncel oyunları High'da sorunsuz açması için istiyorum. Bazı oyunlar sıkıntı yapabiliyor. Ilerde 2K alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah hocam üzmedi beni, sırada 2K monitör var alacağım 144Hz. Bu kartlar 2K'lık, 1080 de kullanmak ayıp olur 😊
Uff, 2K 144Hz 1MS dediğin zaman hem akan sular hem de banka hesabı duruyor. Umarım güzel bir indirime denk gelirsin.
Öyle ama güncel oyunları High'da sorunsuz açması için istiyorum. Bazı oyunlar sıkıntı yapabiliyor. Ilerde 2K alabilirim.
Katılıyorum 2K monitör yoksa bu kartların çok bir manası kalmıyor aslında, oradaki eksiklik performansa yansır ancak o da verdiğin farka değer mi düşünmek gerekir.

Uff, 2K 144Hz 1MS dediğin zaman hem akan sular hem de banka hesabı duruyor. Umarım güzel bir indirime denk gelirsin.
İnşallah, şu an alamıyorum 3 bine yakın fiyatı var, ama yerinde inceleyip test etme fırsatım oldu, filmde oyunda her şey de mükemmel fark ediyor, teknik detaya takılırım küçüklüğümden beri bilgisayarcı olup bölümünü bitirdim, DisplayPort 1.4 destekli bir model var aklımda onu alacağım inşallah, diğer monitörler DisplayPort 1.2 destekli, bir de paugge un 1.4 DP kablosunu yapıştırdım mı tamamdır 😊
İleri de 2K alma durumun olursa kesinlikle Sapphire Nitro+ 5700xt seçmelisin, bunu kullanıyorum çok çok memnunum incelememi oku istersen, gerçekten süper ötesi bir kart. Canavar yani, bende şimdilik 1080 de kullanıyorum 2 K'ya geçeceğim, ama önerdiğim modelden biraz daha pahalı XT.

Boşta sıcaklık arka planda çalışan uygulamalarımın fazla olması sebebiyle 40 derecede, herkesin bir olmaz testler için ayırdığım bir PC'de test etsem aynı sonucu alırdım, çalışıyorum evde olsam %99 kullanımda ki 65 derece görseli i çeker atardım.

İlgisi var, MSI'ın incelemelerin de VRM'lerin bile tam kapanmadığı termal pad lerden bahsediliyor onlara neden değinmiyorsun madem incelemişsin.
RX5700 XT Gaming X için değil o durum başka modellerin termal pedlerinde var MSI’ın. Ekran görüntülerindeki %83'lük kullanımı 83 derece zannediyorsunuz. Fan sayısı derken kasadaki fan sayısından bahsediyorum test için. Siz üzerindekilerden bahsediyorsunu. Eni boyu ölçüleri aynı olan karta biri iki fan biri 3 fan koyduysa 3 fanlı daha küçük fan kullanmış demektir. Büyük fan her zaman avantajdır sessizliktir az devir dönerek daha fazla hava geçirmesi demektir. Zaten tercih edilebilecek iki üç model var. Ama uydurmamak lazım hiçbir kart %99 altnda 65 derecede kalmaz.

RX5700 XT Gaming X için değil o durum başka modellerin termal pedlerinde var MSI’ın. Ekran görüntülerindeki %83'lük kullanımı 83 derece zannediyorsunuz. Fan sayısı derken kasadaki fan sayısından bahsediyorum test için. Siz üzerindekilerden bahsediyorsunu. Eni boyu ölçüleri aynı olan karta biri iki fan biri 3 fan koyduysa 3 fanlı daha küçük fan kullanmış demektir. Büyük fan her zaman avantajdır sessizliktir az devir dönerek daha fazla hava geçirmesi demektir. Zaten tercih edilebilecek iki üç model var. Ama uydurmamak lazım hiçbir kart %99 altnda 65 derecede kalmaz.
Uydurmak mı? Sana vereceğim cevabım yok kartını güle güle kullan Memnun san, beni de uydurmalarımla baş başa bırak.

Sor.
Boşta sıcaklık arka planda çalışan uygulamalarımın fazla olması sebebiyle 40 derecede, herkesin bir olmaz testler için ayırdığım bir PC'de test etsem aynı sonucu alırdım, çalışıyorum evde olsam %99 kullanımda ki 65 derece görseli i çeker atardım.

İlgisi var, MSI'ın incelemelerin de VRM'lerin bile tam kapanmadığı termal pad lerden bahsediliyor onlara neden değinmiyorsun madem incelemişsin.
Sorun değil bekleriz.

Dosya Ekleri

• 20200104_193734.jpg
    20200104_193734.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 100
  • 20200104_194225.jpg
    20200104_194225.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 94
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı