MSI RX 5700 XT Mech OC vs Sapphire RX 5700 XT Nitro+

Travis Scott

Femtopat
10klık bilgisayar topluyorum ve bu iki ekran kartı arasında kaldım eğer MSI alırsam sıvı soğutucu alabiliyorum ama Sapphire alırsam sıvı soğutucu alamıyorum PC'nin diğer parçaları;

AMD R5 3600.
Gigabyte S2H anakart.
XPG Red Gammix 3200MHz RAM 16 GB(2x8)
Samsung 860 Evo SSD.
Cooler Master kasa.
MSI Optix monitör önerilerinizi bekliyorum.

Sıvı soğutucu L240 V2 olmalı bence minimum onun haricinde ikisini de önermem bu bütçede çok rahat 2070 Super'li alınır.
Benim için bi PC toplayabilir misiniz?
Sıvı soğutucaya ne gerek var? Aynı zamanda bu bütçeye Nvidia kart almak daha mantıklı çünkü AMD'nin bu serisinde driver sorunları var.
Benim için bi PC toplayabilir misiniz?

Monitörde başka bir Samsung monitör 2K'ydı ama stoklarda yok o yüzden bunu koydum biraz bütçeyi aşıyor ama indirimle vs ve RTX 3000 serisini beklerseniz çok çok çok daha iyi olur ve o zamana kadar stok sıkıntısı da olmaz.

Bütçeniz tam anlamı ile kısıtlı ise 5700xt alınabilir tabii şans işi bu driver olayı ben bir sorun yaşamadım. Onun haricinde arkadaşların dediği gibi 2070 Super daha mantıklı bir seçim.3600 yerine 3600x'in stok soğutucusu daha iyi olduğu için ben 3600x tercih ederdim ama hava akışı iyi bir kasa önerilmiş o yüzden bulunduğunuz ortam aşırı sıcak bir yer değil ise o da yeterli olacaktır.Bu ara kurlar aşırı yükseliyor hızlıca sisteminizi almanızda fayda var.

Olabilir. Bazı kişilerin stok soğutucu ile iyi performanslar aldığını görmüştüm birkaç yerde 3600x ile. Ama kime göre neye göre. Bazı insanlar 70 dereceye iyi diyor iken bazı insanlar 55 derece yüksek diyor. çok pahalı olmayan 3600'e yeticek birçok soğutucu var alınabilir bütçe zorlanmıyor ise.

Sıvı soğutucu alacağınıza o parayı işlemciye ekleyebilirsiniz. Yani 3600 yerine 3700x alın. İçinden çıkan soğutucu gayet başarılı. Hem o anakart ile oc yapamayacaksınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı