MStar Valofe tarafından satın alındı.

Yıllar önce Türkiye'de ve Kore hariç tüm ülkelerde yayıncılığının sona erdirilmesine rağmen, hala Kore'de hizmet veren MStar 6 Marttan itibaren Valofe'nin Netmarble'dan oyunu satın almasıyla Valofe'ye devrediliyor ve Valofe oyunu global olarak hizmete sunmayı planladıklarını da açıkladı.Eki Görüntüle 2108845

Oyunun sitesi: https://vfun-lounge-kr.valofe.com/page/club-mstar/
gelişmeleri takip edelim açılırsa çok iyi olur bee
 
1710662403153.png


Şöyle bir görsele ulaştım arkadaşlar. Valofe'un sunucularını gösteriyor bu görsel. Yani hayal ettiğimizden daha öte şeyler de olabilir. Globale çıkmasının yanında Türkiyeye özel sunucu bile gelebilir ilerleyen süreçte. Hadi hayırlısı artık..
 
FPS oyunu olmadığı için belki o tarz şeyler olmaz bilmiyorum açıkçası ümitliyim ben ve daha şimdiden öneri sayfası açtılar. Oyun zaten Netmarble'da kalsaydı kapanmaya doğru gitmeye devam edecekti. Hem oyuncu sayısı azdı hem de düzgünce ilgilenilmiyordu oyunla.
Bu oyun Türkiye'ye gelse bile eskisi gibi hissettirmeyecek köprünün altından çok sular aktı. O zamanlar teknoloji bu kadar gelişmemişti doğru düzgün online oyun yoktu seçenekler kısıtlıydı. O dönemde oyunu oynayan kitle yaşlandı veya öncelikleri değişti. Yeni nesil benimseyecek mi, zor. Büyük ihtimal Türkiye'de eskisi gibi tutmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı