Mükremin gezgin olayı

Şimdi eşcinsellik bütün dinlerde yasak. Beli ki bu bir dine mensup değil. Tamam cinsiyet değiştirebilirsin, HAMİLE de kalabilirsin, ama bunu videoya çekip sosyal medyaya koyman neden? Bakın, Serdar olayı hala devam ediyor. Özellikle de okullular arasında. Hadi onlar yapmış bir hata, sen niye yapıyorsun? Bunu gerçekten de sırf popülerlik için yapıyorsa gitsin Amerika'ya, orada istediğin her türlü şeyi yap! Yani neden özellikle Türkiye? Tamam, diğer ülkelerde de var ama Türkiye'de ki kadar aşırı mı? Halk orada istediğini yapıyor. Bunlar genellikle gençler için. Eğer gençler bunları görürlerse (özellikle de Türkiye'yi bu gibi davranışlara sürüklemek için) gelecekte bende bunu yapabilirim diyecekler ve bu da gelecek kuşağı olumsuz etkileyecek. Ben bunu düşünüyorum ama başkaları da başka düşünüyor. Ben bu tür şeylere bakmam. Benim sosyal medya hesaplarım var ama yok gibi. Ayrıca son zamanlarda da popüler olan Snapchat uygulamasını da kullanmamaktayım. Galiba benim burada bir artım var. Ben bunları görsem bile etkilenmem. Çünkü böyle bir yapım var. Hem ben bunları umursamıyorum bile. Nasılsa Ahirette Allah'ın verdiği vücudu değiştirdiği için hesabını vereceklerdir, orası ayrı mesele.
 
Şimdi eş cinsellik bütün dinlerde yasak. Beli ki bu bir dine mensup değil. Tamam cinsiyet değiştirebilirsin, hamile de kalabilirsin, ama bunu videoya çekip sosyal medyaya koyman neden? Bakın, Serdar olayı hala devam ediyor. Özellikle de okullular arasında. Hadi onlar yapmış bir hata, sen niye yapıyorsun? Bunu gerçekten de sırf popülerlik için yapıyorsa gitsin Amerika'ya, orada istediğin her türlü şeyi yap! Yani neden özellikle Türkiye? Tamam, diğer ülkelerde de var ama Türkiye'de ki kadar aşırı mı? Halk orada istediğini yapıyor. Bunlar genellikle gençler için. Eğer gençler bunları görürlerse (özellikle de Türkiye'yi bu gibi davranışlara sürüklemek için) gelecekte bende bunu yapabilirim diyecekler ve bu da gelecek kuşağı olumsuz etkileyecek. Ben bunu düşünüyorum ama başkaları da başka düşünüyor. Ben bu tür şeylere bakmam. Benim sosyal medya hesaplarım var ama yok gibi. Ayrıca son zamanlarda da popüler olan Snapchat uygulamasını da kullanmamaktayım. Galiba benim burada bir artım var. Ben bunları görsem bile etkilenmem. Çünkü böyle bir yapım var. Hem ben bunları umursamıyorum bile. Nasılsa ahirette Allah'ın verdiği vücudu değiştirdiği için hesabını vereceklerdir, orası ayrı mesele.

Aklı başında bir insan etkilenmez zaten de 9-13 yaş arası çocuklar çok kolay etkilenebiliyorlar.
 
Aklı başında bir insan etkilenmez zaten de 9-13 yaş arası çocuklar çok kolay etkilenebiliyorlar.
Hocam hedefleri zaten bu kesim. Bu kesimlere hitap ediyorlar ve gelecekte de bu gruba BÜYÜK İHTİMALLE ayrı bir şeyler yapacaklar.
 
İşte bu yüzden tutuklanıp içeri atılması ve ailelerinde çocukların eline tablet tutuşturup gitmemesi lazım.
Elimde telefon da yok. Bilgisayarı da kendim öğrendim. Nedeni de, eskiden HDD bulunan bir sisteme Windows 10 kurup PC'yi hızlandırmaktı. Ve oldu da. Ama geçici bir süreliğine hızlandırdım. Dediğinizde de haklısınız. Çocuklar da zaten sırf bu teknoloji denen canavarı almak için yemek bile yemiyor. Kuzenim böyle mesela. Onu gördüğümde çok üzülüyorum. Ve Meta-Verse dediğimiz ayrı bir teknoloji (oyun da olabilir. Emin değilim) çıktı. İşte bu yüzden teknolojiyi sevmiyorum. Ama gelecekteki mesleklerden biri olduğu için yapacak başka bir şeyde kalmıyor maalesef ki.
 
Bu konu şu anda Twitter'de.
Bir de işin şaşırtıcı tarafı TikTok platformunda 1.3 m takipçisi var.
İstanbul cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlatmış. Siz ne düşünüyorsunuz?

Aptal bir Tiktoker. Olay bunda değil bunu izleyenlerde. O 1.3M takipçinin zeka seviyesini tahmin etmek mümkün.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok güzel bir cümle var benzer konular ile ilgili:

1654789349335.png


İlgilenmeyin, gün içerisinde gündeminiz bile olmasın. Sosyal medyada maruz kalınıyor bir şekilde haklısınız fakat direkt ilgilenmeyip geçmek sizin elinizde.
 
Dün "LGBT" üyeleri ve destekçileri eşcinsellere haksızlık diye tepki göstermişti bu olaya. Cidden beyinlerine yazık... (Twitter veya instagram değil)
 
İstanbul sözleşmesinde bahsedilen "cinsiyet eşitliği" tanımı, esçinsel evliliklerin yapılmasını ve LGBT'nin resmi olarak kabul edilmesinin kapısını açacak. O zaman ne yapacaksınız merak ediyorum?

18 yaş altı Youtube'da makyaj yapan çocukların ebevenyleri; "çocuğumuz cinsiyetine henüz vermedi, makyaj yapmak hoşuna gittiği için onu serbest bıraktık" diye açıklama yapıp, LGBT derneklerinden aldıkları dolarları sayıyorlar. Bu çocuklar daha 10-12 yaşında. Kendi erkek kardeşinizi bu halde düşünün,ne demek isteidğimi anlarsınız.

Bugün Mükremin Gezgin'in doğum olayını konuşuyoruz, yarın çocukların eşscinselliğini konuşuyor olacağız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı