Mülteciler gitmeli mi?

Mültecilerin gitmesini istiyor musunuz ?

• Oy verenlerin toplamı
    441
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes gitsinler demiş. Nereye gidecekler? O masum insanları, çocukları, bebekleri direkt PKK'nın yani teröristlerin eline mi verelim? Kim ne derse desin mültecileri Suriye'ye, Irak'a göndermek insanlık suçudur.
Bayramlarda Suriye'ye akrabalarıyla bayramlaşmaya gidenleri de görmesek buna inanacağız.

Duruşum asla değişmeyecek bu mülteci konusunda. Ülkemizi geriye çeken fazlalıklar bunlar.

Ulan şeriatçı arkadaşım bile gitsinler diyor. Hümanizm kadar kötü bir fikir görmedim.

Hümanizm'in o kadar da kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece aradaki farklar ne kadar az olursa o kadar iyi işler.

Ben gitsinler demiyorum. Tamam bak kalacaklarsa çok sıkıntı yok ama eğer kaldığı ülkeyi misafirlikteyken ev sahibi gibi evi sahiplenirlerse sıkıntı oluşur. Eğer edepli bir şekilde kaldığı ülkedeki vatandaşların hakkını yemeden gerçekten alın teriyle para kazanacaklarsa, vatandaşların akşam dışarı çıkamamalarına sebep olmayacaklarsa yani kısaca yaşadıkları ülkenin vatandaşlarına huzursuzluk yaratmayacaklarsa (bir de 10 tane çocuk yapıp dilenmeyecekler ise) kalabilirler sıkıntı yok ama onunda bir barajı olmalı. Baraj atıyorum 1.000.000 mülteciden fazlası giremeyecek ülkeye diğerleri yallah memleketlerine.

Bu soru evet veya hayır kadar kolay cevaplanabilecek bir soru değil.

Eğer T.C. kimliğe sahip bir mülteci ise bu ülkede kalmaya en az senin kadar hakkı var.
Hatayı vatandaşlık vererek başta yaptık. T.C. vatandaşı birisine öyle hadi kendi ülkene git diye kovamazsınız.

Ben gitsinler demiyorum. Tamam bak kalacaklarsa çok sıkıntı yok ama eğer kaldığı ülkeyi misafirlikteyken ev sahibi gibi evi sahiplenirlerse sıkıntı oluşur. Eğer edepli bir şekilde kaldığı ülkedeki vatandaşların hakkını yemeden gerçekten alın teriyle para kazanacaklarsa, vatandaşların akşam dışarı çıkamamalarına sebep olmayacaklarsa yani kısaca yaşadıkları ülkenin vatandaşlarına huzursuzluk yaratmayacaklarsa (bir de 10 tane çocuk yapıp dilenmeyecekler ise) kalabilirler sıkıntı yok ama onunda bir barajı olmalı. Baraj atıyorum 1.000.000 mülteciden fazlası giremeyecek ülkeye diğerleri yallah memleketlerine.

Hayır kalmaları bile iş gücü olarak bize zarar oluyor 1 kişi bile kalmamalı.

Bu soru evet veya hayır kadar kolay cevaplanabilecek bir soru değil.

Eğer T.C. kimliğe sahip bir mülteci ise bu ülkede kalmaya en az senin kadar hakkı var.
Hatayı vatandaşlık vererek başta yaptık. T.C. vatandaşı birisine öyle hadi kendi ülkene git diye kovamazsınız.
O T.C kimliği ampüle parmak basmaları için veriyor. T.C Kimliğini verdikleri gibi geri alır onlar istese merak etme.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı