Mütehhit olmak için gerekli sermaye ne kadar?

Nasıl bir şey yapmak istediğine göre değişir. Eğer kot farkı varsa ve bina arkası kullanılacaksa istinat duvarı bile gerekebilir. Dış yaşam alanı olacak mı havuz olacak mı? bir sürü seçenek var. Bina çevresi duvar örülecek mi? Yerler taş döşenecek mi? Doğal taş mı, kırma taş mı, yoksa çim mi ekilecek? Senin yapman gereken birkaç müteahhit firmadan teklif almak. Forumlarda araştırarak bir yere ulaşamazsın.

Merhaba, örnek linkler atar mısınız? Merak ettim. Misal 10 yıl bekleyip 2 milyona aldığımız 1600 m2 arsadan 8 daire düşüyor. Bunun gibi buna benzer arsalar var mıdır? Alınır mı ve örneklerini atarsanız mutlu olurum.
10 milyon TL kar olan bile var 10 yıl bekleyip sabır edersek.

Son düzenleme:
Hocam zaten kar edileceği bariz olan bir yeri millet neden atsın?Kendiniz bakmanız gerek şehirleşmeye açık yerlerdeki arsaları.
Babam zamanında 10 sene önce 80bine satacakmış şuan burası bayağı şehirleştiği için 50 milyona vermiyolar kardeşleriyle beraber.

Hocam zaten kar edileceği bariz olan bir yeri millet neden atsın?Kendiniz bakmanız gerek şehirleşmeye açık yerlerdeki arsaları.
Babam zamanında 10 sene önce 80bine satacakmış şuan burası bayağı şehirleştiği için 50 milyona vermiyolar kardeşleriyle beraber.
hmm doğru aslında bende biliyorum bakıyorum da hani bilmiyorum fazla kar olduğu için bi yanlış mı var acaba dedim sağolun cevap için
ama 10 senede o kadar şehirleşmede fazla olmuş hani bilmiyorum 10 yılda nereden nereye gidebilir ne olabilir ve arsanızınızın konumunu söyler misiniz merak ettimde nerede diye

hmm doğru aslında bende biliyorum bakıyorum da hani bilmiyorum fazla kar olduğu için bi yanlış mı var acaba dedim sağolun cevap için

ama 10 senede o kadar şehirleşmede fazla olmuş hani bilmiyorum 10 yılda nereden nereye gidebilir ne olabilir
Hocam işte millete ne kadar şehirleşebilir zaten dediği için ucuzdan satıyor.Bilniyolar yerlerinin değerini.Bizim köyde yerini veren 1000 pişman buranın yarısı 30 sene önceki köy ağasınınmiş zamanında değerlenmez diye cahilce satmışlar heryeri adamların şimdi kalacak evi yok kirada kalıyolar derme çatma evde.

Hocam işte millete ne kadar şehirleşebilir zaten dediği için ucuzdan satıyor.Bilniyolar yerlerinin değerini.Bizim köyde yerini veren 1000 pişman buranın yarısı 30 sene önceki köy ağasınınmiş zamanında değerlenmez diye cahilce satmışlar heryeri adamların şimdi kalacak evi yok kirada kalıyolar derme çatma evde.
sağolun , sizin aldığınız arsanın konumu neydi merak ettimde

ama 10 senede o kadar şehirleşmede fazla olmuş hani bilmiyorum 10 yılda nereden nereye gidebilir ne olabilir ve arsanızınızın konumunu söyler misiniz merak ettimde nerede diye
Muğlada bodruma yakın bir yerde mumcular diye şuan ilççe değil daha ama yakında olacak.

Sorum başlıktaki gibi. Aşağıdaki resimdeki inşaatı yapmak için ne kadar sermaye lazım ve müteahhite kaç daire kalır? Arsayı kat karşılığı alsak ve inşaata başlamadan biraz daire satsak sermaye için. vb.

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 96
  • images.jpg
    images.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı