Muhabbet kuşu hamam böceği yer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 saattir yakalamaya uğraşıyorum. Öldürdüm. İntikam olarak hamam böceğini kuşuma versem zehirlenir mi? Konu troll değil. Beni az çok tanıyanlar böyle bir şey yapmayacağımı bilir.
Tavuk civciv olsa tek atar ama muhabbet kuşu sanmıyorum. At gitsin dışarı boşver kuşunun yemi var uğraşma fantezi arama kendine
 
Doğada böcek yemiyorlar mı? Ben kuşların hepsi böcek yer diye biliyorum.
Hamamböcekleri muhabbet kuşlarının beslenmesinin doğal bir parçası değildir ve aslında onlar için zararlı olabilir. Hamamböcekleri, muhabbet kuşunuzu hasta edebilecek bakteri ve parazitleri taşıyabilir. Ayrıca muhabbet kuşunuzu ısırarak yaralanmaya ve hatta enfeksiyona neden olabilirler. Bu nedenle, intikam olarak muhabbet kuşunuza bir hamamböceği vermek tatmin edici olsa da, aslında bu iyi bir fikir değildir. Aslında, hamamböceği yutulduğunda muhabbet kuşları için zararlı olabilir. Hamamböcekleri, yutulduğunda muhabbet kuşlarına zararlı olabilecek çeşitli kimyasallar ve toksinler içerir. Ek olarak, hamamböceklerinin sert dış iskeleti, uygun şekilde çiğnenmezse muhabbet kuşları için sindirim sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, çoğu kuşlar böcekleri yiyebilir ama bütün böcekler kuşlar için iyi değildir. Hamamböcekleri, hastalıkları ve parazitleri bulaştırabildikleri için muhabbet kuşlarına zarar verebilir ve ayrıca boğulma tehlikesi oluşturabilirler.

@Birisiokadar Kuşlar hakkında senden daha bilgili olduğum için kıskanıyorsun. O yüzden downvote verdin.
 
Bence verme zehirlenme durumu olabilir çünkü her gün yediği bir şey değil bu!
 
@Birisio kadar kuşlar hakkında senden daha bilgili olduğum için kıskanıyorsun. O yüzden downvote verdin.

"Konu troll ve saçma" demenize downvote verdim. Kuşlar hakkında 8 kuşum oldu yeterince ve hatta fazlasıyla bilgiliyim ve sizinde bilginize lafım yok. Yalnızca konuya troll yazmanız beni rahatsız etti, çünkü bazen insan saçma sebeplerden bu arkadaşımız kadar sinirlenip kin dolabiliyor. Ayriyaten bütün technopatın önünde 454 puan bir centipata kıskanıyorsun diye birşey yazmanız aşırı ötesi saçma ve rencide edici... @liberty_1776 kendisi 120 mesaj 439 puan 1 çözüm... (257 mesaj ben :D)
 
2 saattir yakalamaya uğraşıyorum. Öldürdüm. İntikam olarak hamam böceğini kuşuma versem zehirlenir mi? Konu troll değil. Beni az çok tanıyanlar böyle bir şey yapmayacağımı bilir.
Deli misin sorması ayıp onun da bir canı var. Öldürmüşsün zaten dışarı at. Yani anca bir psikopat bunu düşünebilir sorduğun soru da saçma form açman da saçma.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı