N11'deki mağazanın anakart iadesini almaması

ilyas65

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sıfırdan PC topluyorum. MSI A320 Pro VD/S anakart aldım yanına da Ryzen 5 1600 işlemci aldım ve işlemcinin içinden RGB fan çıktı. Tanımı A320 anakartta LED girişi yok anakartı hiç kullanmadım karton kutusunda güvenlik bandı bile yoktu. Sadece kutuyu açtım statik poşete vs dokunmadım her şey yerli yerinde. Durumu mağazaya izah ettim fakat mapeza kutusu açılmış ürün 2. eldir deyip mesaj attı bana. Ben de N11'de iade hakkımın olduğunu söyledim daha cevap vermedi. Acaba geri alır mı anakartı? Almazsa da nasıl satabilirim bu anakartı? Teşekkürler...

İade etmek istediğim anakart: MSI A320 Pro VD/S

Almak istediğim anakart: Asus Strix B350-F

Arkadaşlar cevap geldi söyledikleri şey şu: "İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İyi çalışmalar" bu nasıl bir şeydir ya?

Durumu N11 müşteri hizmetlerine bildirin. Onların yönlendirmesi ile birlikte iade talebi oluşturun. Geçen günlerde ben de farklı bir ürün için iade amaçlı satıcıya mesaj attığımda saçma bir cevap aldım, daha sonra paşa paşa iade aldılar ürünü.

N11 satıcıları genelde böyle. Alana kadar muazzam ilgi. Ama ürünü aldın da bir problem yaşarsan seni tanımazlar. Cayma hakkınla ilgili bir sözleşmeyi kabul ediyorsun alırken ürünü. 14 gün içinde cayma hakkın var diye biliyorum. Sen yine de incele bir sözleşmeyi. İade hakkın olduğuna dair maddeyi de ekran görüntüsü olarak canlı desteğe bildir. Eninde sonunda verecekler kabul edecekler iadeyi hakkınsa.

Tüketici Hakem Heyetine gerek yok, N11 ile görüş her türlü iadeni alırsın. Satıcıya da 0 puan ve olumsuz yorum vermeyi unutma.

Son olarak bir ürün almadan önce özelliklerini iyi araştır. Sitesinde ne var ne yok hepsi zaten görünür.
Boş yere satıcıyı mağdur ediyorsun.

Merhaba arkadaşlar sıfırdan PC topluyorum. MSI A320 Pro VD/S anakart aldım yanına da Ryzen 5 1600 işlemci aldım ve işlemcinin içinden RGB fan çıktı. Tanımı A320 anakartta LED girişi yok anakartı hiç kullanmadım karton kutusunda güvenlik bandı bile yoktu. Sadece kutuyu açtım statik poşete vs dokunmadım her şey yerli yerinde. Durumu mağazaya izah ettim fakat mapeza kutusu açılmış ürün 2. eldir deyip mesaj attı bana. Ben de N11'de iade hakkımın olduğunu söyledim daha cevap vermedi. Acaba geri alır mı anakartı? Almazsa da nasıl satabilirim bu anakartı? Teşekkürler...

İade etmek istediğim anakart: MSI A320 Pro VD/S

Almak istediğim anakart: Asus Strix B350-F

Arkadaşlar cevap geldi söyledikleri şey şu: "İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İyi çalışmalar" bu nasıl bir şeydir ya?

Gerekirse tüketici haklarına git. Öncesinde n11 ara durumu anlat paşa paşa iade alıcak o anakartı. En önemlisi 15 gün içinde cayma hakkın var senin. Çok yüzsüzce bir mesaj olmuş adamın son yazdığı.

Teşekkürler iade talebi oluşturdum kargo kodu falan verildi ben bunu yollarsam paramı alabilir miyim mağza sahibi söz konusu değil vs dedi iadeyi ben n11 den kullandım ve iade talebim gerçekleştirdi ürünü yollarsam ve paramı alamazsam diye tedirginim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı