N11'i nereye şikayet edebilirim?

Henuz baslarina bir olay gelmeyenler firmayi ovebilir. Bana dokunmayan yilan bin yasasin modunda oldugu icin herkes, bana artik normal geliyor.

Madem N11 sucsuz durumda, o zaman saticilar kendine site acsin, ordan satsin. N11 ne ise yariyor? Acik acik yazsinlar, biz sizin sorunlarinizla ugrasmayiz, sadece araci oluruz diye. Bu da yeni moda cikti herhalde.

Gittigidiyor, Trendyol, N11 sucsuz, hep satici suclu. O zaman saticinin puanlarini %100 gostermeyi biraksinlar, yapilan yorumlari ellemeden yayinlasinlar ve adam akilli ceza versinler. Yapilan her yanlisi halinin altina supurmek gecici cozum, devamli birilerinin basi yanacak. Siradakinin siz olmadiginin garantisi yok.
 
@hateratsu Çok haklısın, o zaman komisyon da almasınlar, biz kendi aramızda halledelim satıcıyla.

Hep söylüyorum. Firmalar aleyhlerine sonuçlanan THH kararlarından dolayı da ceza almalılar. Eğer bir firmaya yüksek oranda şikayet gidiyorsa demek ki ortada tüketicinin mağdur edildiği bir durum var ve bu duruma devlet tarafından para cezası ile müdahale edilmeli. Adam satıyor bozuk ürünleri, ürünler bozuluyor kullanıcı hatası diyor, sen hakem heyeti diye uğraşıp dur. Kazanırsan da karşılığında sadece paranı alabil, ohh ne ala.
Hakem heyetleri satıcıyı değil tüketiciyi caydırıyor artık :)
 
Merhabalar herkese,
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Online alışveriş sitesi açıyorsan alıcıyı koruman lazım. N11 bir alışveriş sitesidir aracı site değil. Letgo ise aracı sitesidir. Satıcı ne olursa olsun N11 kendi sitesinde satılan her ürün için hizmet vermek ile yükümlüdür. Satıcı suçlu diyen insanlar için tek dileğim inşallah başlarına benim yaşadığım durum gelirde nasıl mağdur olduğunu anlar. Böyle düşünen insanlar yüzünden N11 gibi siteler cezalandırılmıyor. Aliexpress'te bile ürün gelmezse paramı geri alabiliyorken N11 bunu yapması saçma. Kaldı ki aynı ürün Aliexpress'te 20 TL iken ben 75 TL verdim sırf N11 diye...Sonuca gelelim bugün 34. canlı sohbetim sonucunda operatör paramım iade olacağını söyledi bakalım.
 
Merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmak istemiyorum. N11 üzerinde bir ürün aldım ve gelmedi kargoda kayboldu. Ürünün kaybolmuş olabileceğini defalarca söyledim bekleyin gelir dediler 2 hafta bekledim. Ürün gelmedi ama site üzerinden baktığımda ürün geldi olarak gösterilmişti. Tabi kan beynime sıçradı.Canli destek hattı üzerinden en az 30 kere konuştum. İade açın dediler açtım mağaza ürün bana gelmedi diye kabul etmedi her defasında. N11 paramı geri verin dediğimde paranız satıcıda kargoya verildikten 3 gün sonra paranız satıcıya aktarılır dedi. Siz siz olun alışveriş yapmayın.

Şikayetvar'a yazdım geri dönüş olmadı.
Canlı destek üzerinden dava açacağım dedim konuşmayı kapadılar biride satıcıda mağdur dedi:)
Facebook'tan yazdım görüldü oldu cevap yok.
Instagram'dan yazdım o da aynı şekilde.

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam.
 
İnternette elektrikli ilaçlama makinası aradığımda Cimri.com ucuz ve hediyeli (ilaçlama hortumu ve aparatı birlikte) ürünü seçtim. Sayfa beni n11.com'a yönlendirdi. Ürüne sipariş verdim. Ama gelen üründe hortum ve aparatı yoktu.
N11 çağrı merkezine ulaşırsanız ne mümkün, 30 dk telefonda bekleme sonrası ulaştım. Sonuç beni Whatsapp'a yönlendirdi. Onda da yazıyorsun siteye yönlendiriyor. E-posta sonra şifre gir ve bekle.
3-5 dk cevap veriyor.

Efendim cimri.com bize yönlenmez. Bizim ürünümüzde hortum ve aparat yok. O başka site.
Web adresini gönderiyorum. Bu seferde ürünü iyi inceleyeydiniz. Bizim üründe hortum ve aparat yok.
Sorularıma doğru dürüst cevap veremeyince ürünü iade edin diyor.
Web sayfalarının düzgün çalışmamasını ve dizayn hataları görmüyorlar.
Anlayacağınız sizi ürün sağlayıcı ile baş başa bırakıyorlar. Olan ürün sağlayıcıya oluyor.
İade ettiğiniz anda kargo bedelini ürün sağlayıcı ödeyecek. Ürün satamadan 2 kez kargo bedeli ödeyecek.
Anlayacağınız olan küçük işletmeciye ve müşteriye oluyor.
Sorumu yetkili kamu kurumuna anlatıp hem cimri.com'u hem de N11.COM u şikayet edeceğim.
 
Merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmak istemiyorum. N11 üzerinde bir ürün aldım ve gelmedi kargoda kayboldu. Ürünün kaybolmuş olabileceğini defalarca söyledim bekleyin gelir dediler 2 hafta bekledim. Ürün gelmedi ama site üzerinden baktığımda ürün geldi olarak gösterilmişti. Tabi kan beynime sıçradı. Canli destek hattı üzerinden en az 30 kere konuştum. İade açın dediler açtım mağaza ürün bana gelmedi diye kabul etmedi her defasında. N11 paramı geri verin dediğimde paranız satıcıda kargoya verildikten 3 gün sonra paranız satıcıya aktarılır dedi. Siz siz olun alışveriş yapmayın.

Şikayetvar'a yazdım geri dönüş olmadı.
Canlı destek üzerinden dava açacağım dedim konuşmayı kapadılar biride satıcıda mağdur dedi:)
Facebook'tan yazdım görüldü oldu cevap yok.
Instagram'dan yazdım o da aynı şekilde.

Eğer olay bayağı büyükse cimer.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı