N11'i nereye şikayet edebilirim?

Bende N11'den sistem topladım kargo sebebiyle 3 parça ürünü iptal ettim 10 gün oldu bana iade olmadı toplamda 900 lira yatması gerekirken 45.9 yatmış.
Arayıp söylüyorum para yatmış diyorlar diyorum ben 45.9a ürün bile almadım şikayet açtık hala aynı.

Bende bundan bahsediyorum. Sen o ürünü mağzaya değil N11 güvenerek alıyorsun. Allah kolaylık versin benim aldığım ürün 50TL idi ama işte parası önemli değil aynı olay 3000T'lik ürünün başına gelse aynı süreci yaşıcaktım.
 
Bu tür internet mağazaları tüketiceye güven verdiği ve işlemleri hızlandırdığı için tercih edilmektedir, mağazaları ve satışları organize eden bu firmalar satıcı firmaların iç dinamiklerini takip etmesede müşteri hakkını korumak için sonuna kadar yaptırım uygulaması gerekli. Bu dediğim işini ciddiye alan firmalar için geçerli tabii.
 
Ürün kargoda kaybolduysa kargo firmasını şikayet etmelisin. Benim bildiğim kargo görevlisi ürünü teslim ederken senin imzanı almak zorunda. Kargo firmasını aradın mı? Onlar da çözüm bulamazsa tüketici hakem heyetine gitmekten başka çaren yok gibi.
 
Merhaba arkadaşlar konuyu çok uzatmak istemiyorum. N11 üzerinde bir ürün aldım ve gelmedi kargoda kayboldu. Ürünün kaybolmuş olabileceğini defalarca söyledim bekleyin gelir dediler 2 hafta bekledim. Ürün gelmedi ama site üzerinden baktığımda ürün geldi olarak gösterilmişti. Tabi kan beynime sıçradı.Canli destek hattı üzerinden en az 30 kere konuştum. İade açın dediler açtım mağaza ürün bana gelmedi diye kabul etmedi her defasında. N11 paramı geri verin dediğimde paranız satıcıda kargoya verildikten 3 gün sonra paranız satıcıya aktarılır dedi. Siz siz olun alışveriş yapmayın.

Şikayetvar'a yazdım geri dönüş olmadı.
Canlı destek üzerinden dava açacağım dedim konuşmayı kapadılar biride satıcıda mağdur dedi:)
Facebook'tan yazdım görüldü oldu cevap yok.
Instagram'dan yazdım o da aynı şekilde.

Hocam geçmiş olsun. Eğer ürününüz kargoda kaybolmuş ise ki durum şunu gösteriyor; ya kaybolmuş ya da yanlış adres/kişiye teslim edilmiş. Dolayısıyla olayın sorumlusu kargo şirketidir.

30295 sayılı Karayolu Taşıma Yönetmeliği m.40/9'a göre Kargoyu teslim edinceye kadar, eşyanın, kargonun veya bagajın tamamen veya kısmen kaybından, zayiinden, hasara uğramasından, çalınmasından, güvenliğini sağlamaktan, teslim aldıkları şeklini muhafaza etmekten, korunması ve taşınmasından sorumludurlar.

1- Ürününüzün sipariş numarası ile birlikte kargo şirketini arayıp bilgi alın.
2- Sonuç çıkmaz ise yukarıdaki madde ile kargo şirketini Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına şikayet edin. Bununla birlikte Tüketici Hakem Heyetine de başvurun.
 
N11 suçu yok. Suçu satıcı oluyor. N11 HDD aldım 2 günde geldi ve sorun yaşamadım.
Hepsiburada üzerinden 4 adet oto lastiği satın aldım kargoda ürün kayboldu para iademi yapacaklardı yapmadan önce kargo şirketi ile görüşüp kargomu bulup en kısa sürede teslim ettiler N11'in suçu yok diye bir şey olamaz yani
 
Bende yıllardır internetten ürün alırım başıma şöyle birşey geldi 3 ürün farklı kutularda 2 ürün geldi 3. gelmedi ama teslim edildi görünmüyor hb yi aradım kargoya sorun dediler kargoya gittim geri gitmiş dediler tekrar hb yi aradım geri gelen ürün yok dediler gittim şubeye bağırdım çağırdım dedim buraları arayın bulun hakikaten şubede bir köşeye atmışlar kargoyu duruyor aldım geldim
 
Ben sürekli N11'den alışveriş yaparım. N11'de 113 siparişim var. 3-4 ürünümün kutusunda eziklik yırtık falan vardı. Diğer türlü sorunsuz. Sizin ürün tamamen şans eseri fakat %'si yüksek olan mağazalardan almak gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı