N11'i nereye şikayet edebilirim?

Benzer bir olay birkaç ay önce başıma gelmişti. Şikayetvar'a yazın, Tüketici Heyeti'ne başvurun. Cimer'e de yazmıştım ben ancak bana gelen mailde bu işlere Tüketici Heyetleri bakıyor gibisinden bir cevap gelmişti. Kredi kartıyla aldıysanız harcama itirazı yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ürün gelmediyse beklemeyin bu durumlarda iade başlatın. Herhangi bir sorun çıktığında hemen n11'le görüşüp ya para aktarımını durdurun ya da iptal başlatacağım deyin.
Ayrıca ürün sana gelmediyse paranı her türlü alırsın, %100 kazanma garantisiyle THH yolu açıktır kardeşim.

Arkadaşlar ürün gelmediyse beklemeyin bu durumlarda iade başlatın. Herhangi bir sorun çıktığında hemen N11'le görüşüp ya para aktarımını durdurun ya da iptal başlatacağım deyin.
Ayrıca ürün sana gelmediyse paranı her türlü alırsın, %100 kazanma garantisiyle THH yolu açıktır kardeşim.

Paramı her türlü alacağım burada samimiyet önemli. N11 3 gün sonra direk paranı satıcıya aktarıyolarmış. Zaten kargodan ürünler 3 güne geliyor anlacağınız N11 direk aradan çekliyor. 2 hafta yapsa bunu bu sıkıntı çıkmazdı ya da bana ürün gelmez deselerdi zaten iptal ederdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı