Narin Güran davası sonuçlandı

omwr.ptx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 Super
16 GB Ram
Intel Core i5-4460
Meslek
Öğrenci
Ülkemizi yasa boğan bu hadisenin sonucu bugün belirlendi, bunu yapanlara bırakın insan demeye çekinmeyi ; "anne", "amca" ve "ağabey" diyoruz. Dava sonuçlandı.

Amca Salim Güran, ağırlaştırılmış müebbet,
Anne Yüksel Güran, ağırlaştırılmış müebbet,
Ağabey Enes Güran, ağırlaştırılmış müebbet,
Amcanın arkadaşı, Nevzat Bahtiyar, 4 yıl 6 ay cezaya çarptırıldı.

1735415819534.png

Olayı hiç takip etmedim açıkçası. Bilmediğimden soruyorum, olay tam manasıyla açıklığa kavuştu mu?

Ülkemizi yasa boğan bu hadisenin sonucu bugün belirlendi, bunu yapanlara bırakın insan demeye çekinmeyi; "anne", "amca" ve "ağabey" diyoruz. Dava sonuçlandı.

Eki Görüntüle 2383616

Hakettikleri cezayı almışlar. Ancak bu Narin'i geri getirmeyecek. İnşallah böyle bir durum daha yaşanmaz.

Ekstra olarak, kim bilir nerelerde bu ve buna benzer olaylar yaşandı hiçbirimiz bilmiyoruz. O yüzden nerede olursa olsun böyle vicdansızlıklar gördüğümüz zaman "aman başıma iş gelir, hiç bulaşmayayım" gibi şeylere girmeden gerekli mercileree şikayetlerde bulunalım arkadaşlar.

Olayı hiç takip etmedim açıkçası. Bilmediğimden soruyorum, olay tam manasıyla açıklığa kavuştu mu?
Hayır, kim öldürdü ve neden öldürdü gibi önemli sorular var cevaplanmayan, veya cevaplanıp da halka sunulmayan. Nevzat'ın cezası düşük gibi belki de bir itirafta bulunmuş olabilir.

Hayır, kim öldürdü ve neden öldürdü gibi önemli sorular var cevaplanmayan, veya cevaplanıp da halka sunulmayan. Nevzat'ın cezası düşük gibi belki de bir itirafta bulunmuş olabilir.
Hocam bu çok saçma değil mi o halde? Bu kişiler yapmış olabilir dediğim gibi hiç takip etmedim ama bu kişilerin yaptığından emin olunamadıysa, bu kişilere nasıl ceza verebiliyorlar? Medyada bu kadar gündem olan ve Türkiyede 7'den 70'e herkesin duyduğu bir olayı tüm şeffaflığıyla açıklamıyorlarsa o da ayrı olay.

Ülkede bu aile de bu olayı soruşturan kişiler de çok sağlam gölge oyunu oynuyorlar, oynadılar. Etrafa öyle bir sis indirdiler ki göz gözü görmüyor. Olan sadece küçücük, hayalleri olan kız çocuğuna oldu. Allahsız olmak bir deyimse bunu çıkaran olmasa bile kanıtlayan kişiler bu narinin ailesidir!

Ülkemizi yasa boğan bu hadisenin sonucu bugün belirlendi, bunu yapanlara bırakın insan demeye çekinmeyi ; "anne", "amca" ve "ağabey" diyoruz. Dava sonuçlandı.

Eki Görüntüle 2383616
İyi olmuş umarım çıkamazlar hiç keşke her suça caydırıcı cezalar artsa.

Eki Görüntüle 2383616
Davanın sonuçlanması biraz erken olmuş gibi ha?(!)

Öldüreni hala bulamamışlar diye duydum.

Hocam bu çok saçma değil mi o halde? Bu kişiler yapmış olabilir dediğim gibi hiç takip etmedim ama bu kişilerin yaptığından emin olunamadıysa, bu kişilere nasıl ceza verebiliyorlar? Medyada bu kadar gündem olan ve Türkiyede 7'den 70'e herkesin duyduğu bir olayı tüm şeffaflığıyla açıklamıyorlarsa o da ayrı olay.
Hakimlerin savcıların çözemediği bir olay işte. Göz boyamak amaçlı iki kişiye müebbet ver, halk baktı ceza almışlar tamam işte halkın gazını aldı adamlar. Narin de aciz t*rk adaletinin tozlu raflarına kaldırıldı maalesef. Geçmiş olsun, bir çözülemeyen dava, bir de ölen ufacık bir kız çocuğundan başka hiçbir şey yok elimizde. Türk milletinin başı sağolsun, herkes o kızı evlat edindi bu süreçte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı