Narkoz sonrası nasıl uyandırılıyor?

Sizin için sıkıntı olabilir hocam özel hastane şimdi hep bayan hemşire, asistanla dolu oluyor. 😂😂

Hemde ne güzel. :D
Ayrıca ben de o sinüzit öksürük de yapıyor her halde onu yokluyorlar öyle mi?

Korkma hocam, zaten gözünü açacak halin olmuyor. O kadar halsiz hissediyorsun ki gözünü açmak bile istemiyorsun. Korkulacak hiçbir durum yok.
Hocam bunların kullandıkları ilaçlar nedir ki, insanı bayıltıyor?

Ayrıca ben de o sinüzit öksürük de yapıyor her halde onu yokluyorlar öyle mi?

Hocam bunların kullandıkları ilaçlar nedir ki, insanı bayıltıyor?
Hiçbir fikrim yok hocam. Sormadım :) Çok araştırıp kendi kendine kafanda kuracak şeyler yapma, gerek yok. Şuan tamamen kendini korkutuyorsun. Negatif düşünmeyi bırak.

Vay arkadaş aklıma ekim ayında girdiğim ameliyat geldi. Sağ kolumu boxerın içine soktular. Belimden kemerle bağladılar. Sol kolumu bir kalıbın içine sokup verdiler narkozu. Narkoz yakarak kolundan yayılıyor vücuda. Ameliyathane çok soğuktu. Uyandığında ise hiçbir şey hatırlamıyorsun sanki uykudan uyanmış gibi. Akşama doğru ise narkozu istifra etmiştim siyah siyah. Korkacak bir şey yok. Doktorların dediklerini harfiyen yap. Yanımdaki adam o sabah sigara içmiş ameliyatını iptal etmişlerdi.

3 Litre redbull+rakı içmiş gibi oluyor hocam.
Vay be. Ciddi misin?

Vay arkadaş aklıma ekim ayında girdiğim ameliyat geldi. Sağ kolumu boxerın içine soktular. Belimden kemerle bağladılar. Sol kolumu bir kalıbın içine sokup verdiler narkozu. Narkoz yakarak kolundan yayılıyor vücuda. Ameliyathane çok soğuktu. Uyandığında ise hiçbir şey hatırlamıyorsun sanki uykudan uyanmış gibi. Akşama doğru ise narkozu istifra etmiştim siyah siyah. Korkacak bir şey yok. Doktorların dediklerini harfiyen yap. Yanımdaki adam o sabah sigara içmiş ameliyatını iptal etmişlerdi.
Yakıyor mu narkoz?

Hocam doğruyu söyle o narkozun yaptığı uyku ile kafa hiç bir yerde bulunmaz. Ben votka, rakı vesaire içiyorum ama öyle kafam olmuyor.
en son votka içtiğimde biraz fazla kaçırmışım. Ablam beni seviyor musun diye sorup durmuşum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı