Naruto mu Attack on Titan mı?

Aynısını naruto için deseler ne yapicaksin? Herkesin zevki farklı.
Aot derim naruto aşırı uzun aot de aldığım keyfi çoğu animede almadım.
Aot çoğu animeye göre güzel bir anime ama kesinlikle abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum. Ama son sezon bayağı bir güzel duruyor. Narutoda sasuke ve sakura açıkcası çok toxic ve gereksiz karakterler geliyor bana. Ayrıyeten Aotda da fmabın da toxic bir kitlesi bulunuyor. (FMAB'ı katma sebebim myanimelistte en yüksek puanlı anime olması) 2sininde başlangıç için uygun olduğunu düşünmüyorum.

Eğer çizime önem veriyorsan ilk başta naruto kaybeder.Aot'a göre eski bir anime olduğu için ilk serileri tabi çizim anlamında güzel değil.Ama gerek hikaye konu anlamında ve ilerki bölümlerdeki savaşları ele alırsak Aot yanında çerez kalacaktır.

Attack on Titan'ın kötü işlendiğini, mükemmel karakterlerin harcandığını ve character development dediğimiz olayın çok büyük atlandığı bir seri olduğunu düşünsem de benim için güzel bir seridir, Naruto ise aşırı uzun ve başlamaya gerçekten hiç hevesim yok. Basit bir sahnenin bile bölümlerce sürebilmeside benim için bir problemdi. AOT net tercihim olur bu konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı