Naruto Shippuuden izlenir mi?

Benim gibi Naruto hayranıysa muhtemelen beğenmeyeceğini söyledim.
"Kesinlikle izleme! Zaman kaybı!" diyerek mi söyledin "muhtemelen" beğenmeyeceğini? OP fanları şöyle böyle diyorsun tüm bu dediklerini kendin yapıyorsun farkında değilsin.
Ama sanki sen de de One Piece fanlığı var gibi. One Piece'i savunuyorsun bayağı. Mesajları sinirle yazdığına eminim. Şu yorumu başka bir anime fanı Naruto için yapsa yine aynı yorumu yapacak mıydın bunu merak ediyorum?
Fanlık yapmayı sevmiyorum, ayrıca herhangi bir One Piece savunması da yapmadım bu konuda. Herhangi sevdiğim bir anime olsun veya olmasın "izleme, vakit kaybı" gibi şeylere karşıyım. "ben pek beğenmedim, benlik değil, şu tarzı veya şunu sevmiyorsan bunu da sevmeyebilirsin" gibi bir şey söylesen hangi anime olduğu fark etmeksizin bir problemim olmazdı zaten.

Bleach'i boşver One Piece'e başla demişsin denebilir fakat bunu yazmamın tek sebebi @BatuFlexx 'i kızdırmak istememdi 😅

Son düzenleme:
Boruto'yu okudum ki bu yaz o kadar boş vaktim oldu ki sırf zaman geçsin diye okudum son bölümündeki o ikilinin konuşmaları bile serinin shippuuden'in aynısı olacağını gösterir nitelikte maalesef yazarın kapasitesi bu kadar daha ileri gidemiyor adamcağız. Hem neden rage geçireyim ki ben One Piece'ten sonra yüzlerce film bir sürü dizi izledim. Senin 500. kez Naruto vs Sasuke izlerken ben dizi/film kültürümü bayağı geliştirdim. Ha bu arada attığım laf ortayaydı cidden de üstüne alındıysan bilemeyeceğim.
Boruto'da tam olarak neyi eleştirdiğini anlamadım. Tahmin ediyorum ki Naruto'da ki Naruto'nun Sasuke'yi geri getirmesinden sıkılmış olduğunu tahmin ederek Boruto'ya da aynı imayı yapmaya çalışıyorsun ama orada öyle bir durum yok ki. Hele ki TBV Boruto'nun Naruto ile ilgisi yok. Bunu tartışmanın yeri burası değil. Konu açarsan tartışabiliriz.

Halen daha 500 diyor, kafaya taktı bozuk plak gibi tekrarlıyor... Sana inan aylardır anime izlemiyorum, en son izlediğim aklımda kalan bir One Punch Man vardı, şimdi de Special bölümlerini bitiriyorum. Dizi/oyun şeklinde gidiyorum daha çok. Boruto'nun mangasını takip ediyorum sadece. İnan başka yaptığım bir şey yok. Saran anime bulmak zaten zor.

Şimdiye kadar Naruto Classic ve Hajime no Ippo'nun tüm sezonlarını izledim. Naruto Shippuuden izlemeli miyim ve başka animeler önerir misiniz?

Not: (Madara'yı Spoiler'dan en sevdiğim karakter yaptım)
Dostum diğerlerinin aksine Bleach Naruto One Piece üçlüsünün hepsini izlemiş biri olarak söylüyorum, kimseyi dinlemeyip hepsine şans verin derim. One Piece'e ön yargılı olabilirsiniz insanlardan dolayı fakat benim için aralarından en iyisi. Naruto ve Bleach serileri de epey iyidir fakat özellikle Bleach'den abartılmış bir sürü karakter var. Aksine abartılması gerekenldr de unutuluyor.

One Piece harbi kötü ya şu zamanıma kadar yüzlerce anime izledim ama hayatımda 1 kere oturup Naruto One Piece açıp izlememisimdir hayattada izlemicem.
Dostum adam sana Shounen soruyor gidip Berserk öneriyorsun. Açıkça söyleyeyim bu kafayla hiçbir seriyi objektifçe izleyemezsin, hatta iddia ediyorum One Piece Berserk'den daha iyi (senin aksine ikisini de güncelim). Bence ön yargını kırıp şu serilere bir göz at merak etme çocuk olmazsın.

Dostum diğerlerinin aksine Bleach Naruto One Piece üçlüsünün hepsini izlemiş biri olarak söylüyorum, kimseyi dinlemeyip hepsine şans verin derim. One Piece'e ön yargılı olabilirsiniz insanlardan dolayı fakat benim için aralarından en iyisi. Naruto ve Bleach serileri de epey iyidir fakat özellikle Bleach'den abartılmış bir sürü karakter var. Aksine abartılması gerekenldr de unutuluyor.

Dostum adam sana shounen soruyor gidip berserk öneriyorsun. Açıkça söyleyeyim bu kafayla hiçbir seriyi objektifçe izleyemezsin, hatta iddia ediyorum One Piece Berserk'den daha iyi (senin aksine ikisini de güncelim). Bence ön yargını kırıp şu serilere bir göz at merak etme çocuk olmazsın.

Ben berserk bile önermedim hangi kafayla yazıyorsun ya da okuyorsun mesajları 2 gram gözünü ovala oku.

Git berserk oku kardeşim diğerleri boş.

Berserki bu adam önermiş bana laf ediyor yemin ederim forumda bilip bilmeden millete sallıyorsunuz.

Ben berserk bile önermedim hangi kafayla yazıyorsun ya da okuyorsun mesajları 2 gram gözünü ovala oku.

Berserki bu adam önermiş bana laf ediyor yemin ederim forumda bilip bilmeden millete sallıyorsunuz.
Zaten mesajı iki farklı kişiye doğru yönelttim, ikinizde de durduk yere bir olumsuzluk vardı ve o yüzden yazdım. Sadece alıntıda yanlış kişiyi alıntılamışım ilk muhattapım değildin.

Zaten mesajı iki farklı kişiye doğru yönelttim, ikinizde de durduk yere bir olumsuzluk vardı ve o yüzden yazdım. Sadece alıntıda yanlış kişiyi alıntılamışım ilk muhatapım değildin.

One Piece berserkden daha iyi diyor adama bak ya büyük ihtimalle mangayı okumadın. Berserk bu işten anlayanların zaten bir numarasıdır. One Piece'e şans ver demişsin verdim 50 bölüm izledim sarmadı zaten bir köpekli bir bölüm vardı. Sonra da izlemedim adam Naruto: Shippuden izlenir mi diye sormuş. Shounen önermemizi istedğini nerenden çıkardın bende attım ortaya berserk oku diye.

One Piece berserkden daha iyi diyor adama bak ya büyük ihtimalle mangayı okumadın. Berserk bu işten anlayanların zaten bir numarasıdır. One Piece'e şans ver demişsin verdim 50 bölüm izledim sarmadı zaten bir köpekli bir bölüm vardı. Sonra da izlemedim adam Naruto: Shippuden izlenir mi diye sormuş. Shounen önermemizi istedğini nerenden çıkardın bende attım ortaya berserk oku diye.

Bende One Piece Naruto deneyimledim 10-20 bölüm izleyip bıraktım 50. bölümden sonra sarıyor diyen oluyor RDR2 giriş sahnesimi bura 50 bölüm izleyecek sabır bende yok tatminde etmedi 50. bölüme ve kadar çocuk olmazsın diyor ben bunu bile geçirmedim sevmiyorum dedim adı üstünde üstüme bu kadar uçuşan eleman görmedim bir de eklemiş "senin aksine ben güncelim" banamı güncelsin sanki 1200 bölüm izleyecek izlerse izler ben izlemem.

Hocam adam shounen bir seriyi izleyip izlememeyi soruyor sen onu boşver diyip Bersek oku diyorsun, merak etme manga güncelim zaten. Hele senin "bu işten anlayanların zaten bir numarasıdır" deyişinden sonra bi ayrı şaşırdım. Sanki tüm anime kütüphanesini tamamlamışsın da gelmiş bana Bersek en iyi anime diyorsun, lütfen azcık mantıklı davran. Zira Bersek top 10 seriden biri bile değil.
Bende One Piece Naruto deneyimledim 10-20 bölüm izleyip bıraktım 50. bölümden sonra sarıyor diyen oluyor RDR2 giriş sahnesimi bura 50 bölüm izleyecek sabır bende yok tatminde etmedi 50. bölüme ve kadar çocuk olmazsın diyor ben bunu bile geçirmedim sevmiyorum dedim adı üstünde üstüme bu kadar uçuşan eleman görmedim bir de eklemiş "senin aksine ben güncelim" banamı güncelsin sanki 1200 bölüm izleyecek izlerse izler ben izlemem.
Evet hocam senin aksine ben güncelim, bu demek oluyor ki ben 10-20 bölüm izleyip bıraktığım bir şey hakkında değil de tamamını güncellediğim iki seri hakkında konuşuyorum. Sen ise tek yargılı bir düşünce yapısına sahipsin. Eğer 10-20 bölüm izlediysen zaten animeye kötü demeye hakkın yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı