Nasıl ağlayabilirim?

Psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyorum. Bazı şeylerin çözümü maalesef ki yok. Bu durumlarda problemleri kabullenmek gerekiyor ama insan doluyor zamanla. Dolu anlarda ağlamak rahatlamanın yollarından biri. Müsait anlarımda ağlayamazsam toplum içinde gözlerim dolabiliyor. O yüzden size yalnızken ağlamanın yollarını sormak istiyorum. Saçma da bulsanız sizi ağlatabilen yollar var mı? Başka öneriler de verebilirsiniz her şeye açığım lakin mümkünse şaka yapmayın.

Psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyorum. Bazı şeylerin çözümü maalesef ki yok. Bu durumlarda problemleri kabullenmek gerekiyor ama insan doluyor zamanla. Dolu anlarda ağlamak rahatlamanın yollarından biri. Müsait anlarımda ağlayamazsam toplum içinde gözlerim dolabiliyor. O yüzden size yalnızken ağlamanın yollarını sormak istiyorum. Saçma da bulsanız sizi ağlatabilen yollar var mı? Başka öneriler de verebilirsiniz her şeye açığım lakin mümkünse şaka yapmayın.
15 Temmuz haberleri ya da editleri izle.

Hahaha atmaya gelmiştim ama şaka yapmayacağım gerçekten ciddi konu. (Birine kendini acındırmak için isteyeceksiniz sanmıştım) Ben gece yatağımda bu şarkıyı dinleyip içimi boşaltırım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim gibi bu şarkıyla veya sana daha çok hitap eden bir şarkıyla geceleri içini boşaltabilirsin.

Akşam saatleri, hava kararmak üzere, güneş batıyor. Giy montunu, çık dışarı, tak kulaklığı, al son sese. Sakin bir sokağa gir. Bunu dinle ve hiçbir şey düşünme.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tiyatro yada başka birşey adını sen koy. Benim haberleri izlerken gözlerim dolmuştu.

Hocam niye durduk yere ağlamak istiyorsunuz? Bunu başarsanız bile bu ağlama yöntemi ile içinizdekileri boşaltamazsınız içinizden gelerek ağlamanız lazım. Bu arada ağlamayı önermiyorum gereksiz bir şey zaman kaybı onun yerine sorunların çözümüne odaklansanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı