Nasıl daha yakışıklı olunur?

Cüzdanın kalınsa her zaman yakışıklısındır.

Sınıftaki şişko bencilin cüzdanında bizim ev kirası (2000 TL) üstünede birkaç dolar olduğu ve yanındaki 2 güzel kızı gördüğümde anlamıştım zaten.

Bir kadın olarak tavsiyem her şeyden önce bakımlı olmanız ondan sonra zekice davranışlar ve konuşmalar etkili. Özellikle kritik yerlerde, kadınların duygusal anlamda etkilendikleri bir konu açılır da kibar ve anlayışlı davranırsanız bence kızla beraber olabilme ihtimaliniz artar. Avrupa kadınlarının cinsel odaklı ilişkilerden bıkıp daha kibar ve anlayışlı olduklarını düşündükleri Kore'li erkeklere yöneldiklerini okumuştum. O yüzden umudunuzu çabucak yitirmeyin. Yüzünüzü parlatacak bakım kremlerini de kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca "aman kadınlar kullanıyor" diye de düşünmeyin yüzün parlaması da çekicilik kazandırıyor. Spor yapıp fit görünmeniz de çok iyi olur illa kendinize kaslı olmak için aşırı bir şey yapmanıza gerek yok. Ve benim diğer bir tavsiyem sanatla ilgilenmeye çalışın. Müzik, resim, piyano, keman gibi sanat işleriyle ilgilenmek kadınları daha çok çektiğini düşünüyorum.

Hocam yüz patlatmak için kremden başka ne önerirsiniz? Bir de sivilce için bir öneriniz var mı? Çünkü yüzüm sivilce dolu.

Sınıftaki şişko bencilin cüzdanında bizim ev kirası (2000 TL) üstünede birkaç dolar olduğu ve yanındaki 2 güzel kızı gördüğümde anlamıştım zaten.

Hocam yüz patlatmak için kremden başka ne önerirsiniz? Bir de sivilce için bir öneriniz var mı? Çünkü yüzüm sivilce dolu.
Açıkçası sivilce için ben en başta ruşur taşı ve kil kullanmıştım.Ama bulması biraz zor olabilir ve kafan da karışabilir.Şimdi kafan karışmasın diye alt alta yazacağım

Neutregona Hyrdo Boost Yüz Temizleme Jeli(Yüzdeki kiri alır,gözenekleri açır,yüzü yumuşatır ve nemlendirir)

Garniger Hyaluronik Gül Jel Kremi(Yumuşatır,pürüzleştirir,parlatır,dengeler,nemlendirir ve korur)

Herbaderm Betasolution salisik asit(Bu yağlı ve karma ciltler içindir her cilt tipi için farklı ürünü vardır)=Gözenek,yağ,kir azaltır;siyah nokta ve renk ton düzensizliğini azaltır,cildi sıkılaştırır ve gözenekleri sıkılaştırır)

Imex=Sivilceleri kurutup küçültmek ve en önemli görevi de gün içinde o sivilceleri kapatıp yüzünüzün daha parlak ve beyaz görünmesini sağlar)Eczaneden satılıyor.Yazın kullanma

Acnemix=En etkili sivilce kurutma yöntemi aslında budur ama dediğim gibi her tipe uygun olmayabilir.Gece sürüp sabaha kadar kurup küçülüyordu ama dediğim gibi genel olarak satılır illa reçete şart değildir ama bazıları tahriş ettiğini söylemişti.Alacaksan çok az süreceksin bunu çok az alıp sivilcelerin olduğu yere hafif hafif dokunup ovalayaraktan.Ama sivilce sorunun çoksa bir dermolağa gidip sormakta daha faydalı olur.

Biraz pahalılar ama düşük üründekiler benim için hiçbir işe yaramıyordu o yüzden alacaksan kaliteli almakta fayda var.Bunlar hemen biten ürünler de değil o yüzen parasına değer olduğunu düşünüyorum.En azından yüz temizleme jeli ile imexi almak yardımcı olabilir.

Açıkçası sivilce için ben en başta ruşur taşı ve kil kullanmıştım. Ama bulması biraz zor olabilir ve kafan da karışabilir. Şimdi kafan karışmasın diye alt alta yazacağım

Neutregona Hyrdo Boost Yüz Temizleme Jeli(Yüzdeki kiri alır, gözenekleri açır, yüzü yumuşatır ve nemlendirir)

Garniger Hyaluronik Gül Jel Kremi(Yumuşatır, pürüzleştirir, parlatır, dengeler, nemlendirir ve korur)

Herbaderm Betasolution salisik asit(Bu yağlı ve Karma ciltler içindir her cilt tipi için farklı ürünü vardır)=Gözenek, yağ, kir azaltır; siyah nokta ve renk ton düzensizliğini azaltır, cildi sıkılaştırır ve gözenekleri sıkılaştırır)

Imex = Sivilceleri kurutup küçültmek ve en önemli görevi de gün içinde o sivilceleri kapatıp yüzünüzün daha parlak ve beyaz görünmesini sağlar)Eczaneden satılıyor. Yazın kullanma

Acnemix = En etkili sivilce kurutma yöntemi aslında budur ama dediğim gibi her tipe uygun olmayabilir. Gece sürüp sabaha kadar kurup küçülüyordu ama dediğim gibi genel olarak satılır illa reçete şart değildir ama bazıları tahriş ettiğini söylemişti. Alacaksan çok az süreceksin bunu çok az alıp sivilcelerin olduğu yere hafif hafif dokunup ovalayaraktan. Ama sivilce sorunun çoksa bir dermolağa gidip sormakta daha faydalı olur.

Biraz pahalılar ama düşük üründekiler benim için hiçbir işe yaramıyordu o yüzden alacaksan kaliteli almakta fayda var. Bunlar hemen biten ürünler de değil o yüzen parasına değer olduğunu düşünüyorum. En azından yüz temizleme jeli ile imexi almak yardımcı olabilir.

Kralsın be. Sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı