Nasıl diyet yapılmalı?

euhyfoi

Kilopat
Merhaba. Yaklaşık 2 ay önce diyete başladım. Şeker ve yağlı gıdalar yemiyordum, ayrıca günlük 1500'den az kalori alıyordum ve 73 kilodan 67 kiloya 50 gün içerisinde düştüm. 2.5 hafta önce de fitness'a başladım. Başladığımda yağ oranım %16 çıktı (boyum 174). Oradaki hoca "Bir 4-5 kilo alabilirsin" dediği için normal yemeye geri döndüm ama hâlâ şekerli ve yağlı gıdalar tüketmiyorum, sadece ev yemeği, meyve vs. tüketiyorum. Bu 2.5 haftada 73 kiloya geri çıktım. Benim bu aşamada ne yapmam gerekiyor? Etrafımdaki herkes "Ne buluyorsan ye" diyor. Siz ne önerirsiniz?

Hocam yarışma temposunda veya plaj vücudu dediğimiz seviyeye daha çıkamamışsak mottomuz etrafımızdaki gibi "ne bulursan ye" oluyor. Kısmen doğru olsa da yaptığınız şekilde şekersiz ve yağsız yemekleri tüketmek en doğrusu, böyle devam edin. Kilonuz boyuna göre fena değil eğer vücudunuz yağlı ise kilonuzu koruyun değilse 1-2 kilo daha alabilirsiniz.

Hocam yarışma temposunda veya plaj vücudu dediğimiz seviyeye daha çıkamamışsak mottomuz etrafımızdaki gibi "ne bulursan ye" oluyor. Kısmen doğru olsa da yaptığınız şekilde şekersiz ve yağsız yemekleri tüketmek en doğrusu, böyle devam edin. Kilonuz boyuna göre fena değil eğer vücudunuz yağlı ise kilonuzu koruyun değilse 1-2 kilo daha alabilirsiniz.
Aynada hala kendimi yağlı görüyorum . Bundan kurtulmak için ne yapmamı önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı