Nasıl eşcinsel kızın erkeklerden hoşlanması sağlanabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler size bir şey diyen yok ne yaparsanız yapın size karışanda yok özgürsünüz. Lakin bunu savunup milletin çoluğunu çocuğunu normal yoldan çıkarmayın. Siz oldunuz tamam karışmıyoruz. Ama bunu savunmayın. 1800. yıllarda 1900.yıllarda bunu yapsanız sizi idam ederdiler savunduğunuz için. Çünkü milletin çocuğunu da öyle yapma ihtimaliniz var. Asker sayısı da azalıyordu eskiden eşcinsellik yüzünden bu yüzden idam vardı. Tarihe bakarsanız görürsünüz bu eşcinsellik dediğimiz kavram normal değil. Sadece psikolojik değişim. Kişi kendini erkeklerden hoşlanıyor gibi zannediyor.
"Normal yoldan çıkarmayın." Normale bak sen.

"Normal yoldan çıkarmayın." Normale bak sen.

Benim erkek olmam anormal mi? Sizin gibi cinsel olursam normal mi olacağım? Siz şimdi de erkek olmayamı anormallik diyorsunuz. Allah aşkına gidin oturun kurtlar vadisi falan izleyin belki küçük bir örnek alırsınız. Sabah akşam oturup Netflix izleyip gelip burada eşcinselliği savunamayın. Onca şey yazdım tarihten bahsettim ala ala "normal yoldan çıkarmayın." Almış. Sizin zihniyetinizin değişmeyeceğinden eminim bu yüzden daha fazla bir şey yazmayacağım. Allah'a emanet olun. Doğru bildiğiniz yanlış yolda başarılar dilerim.

Böyle insanlar hep vardı ve bilim bir şey bulmazsa hep olacak. Ölsek bile yenileri gelecek. Onların da mı hayatını kısıtlayacaksınız ya da öldüreceksiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı