Nasıl gidiyor günler?

Valla artık sıktı bende PC'ye sardım, sağ olsun Vatan çalışanları kablolamayı mükemmel yapmış(!), onu düzenleyeceğim birkaç güne, kasanın görmediğim yeri kalmadı
Boş geçiyor, biraz ingilizcemi geliştireyim dedim, ingilizce çalışıyorum. Yarın bisikleti tamir ettiricem. Evde bunaldım artık. Biraz sürerim en azından.
Hocam bende ingilizcemi geliştirmek istiyorum nereden çalışıyorsunuz siz? Bu arada bisiklet için gözünüz açık olsun ben geçen gittim 3-5 şey için 47,5 TL aldılar bende çıkınca haram ettim geldim😁

Valla artık sıktı bende PC'ye sardım, sağ olsun Vatan çalışanları kablolamayı mükemmel yapmış(!), onu düzenleyeceğim birkaç güne, kasanın görmediğim yeri kalmadı
Hocam bende ingilizcemi geliştirmek istiyorum nereden çalışıyorsunuz siz? Bu arada bisiklet için gözünüz açık olsun ben geçen gittim 3-5 şey için 47,5 TL aldılar bende çıkınca haram ettim geldim😁
Haluk tatar ingilizce eğitim setinden çalışıyorum, bir de telefonda Agu diye bir uygulama var kelime öğrenmek için kullanıyorum. Bisiklet konusunu hiç sorma ya ben de dolandırılmıştım zamanında. 50 lira yağ ve vites teli değiştiricem dedi. Ben de çok anlamıyorum tabii, 3-4 hafta sonra bi baktım ne tel değişmiş ne yağ var, tellerin biri koptu kopucak diğeri pas tutmuş zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı