Nasıl hızlı bir şekilde kilo alınır?

SiuuPraa

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam. Yaşım 16, boyum 1.84 ve 63 kiloyum. Kollarım ve bacaklarım çok ince duruyor. Nasıl hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo alabilirim önerileriniz var mı?
75-80 olsam yeterli benim için. Sizce bu kilo ile spora başlamak doğru mu yoksa kilo alıp öyle mi başlayayım spora?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam. Yaşım 16, boyum 1.84 ve 63 kiloyum. Kollarım ve bacaklarım çok ince duruyor. Nasıl hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo alabilirim önerileriniz var mı?
75-80 olsam yeterli benim için. Sizce bu kilo ile spora başlamak doğru mu yoksa kilo alıp öyle mi başlayayım spora?
Spor yapın. Vücut besine ihtiyaç duyuyor. Kaburgaları gözüken ben 2 ayda normal kiloya ulaştım. Protein tozu kullanmayın. Antrenmandan önce bir bardak süt içerseniz kilo almanıza felaket derecede faydası olur.

Kilo alma verme işi sadece calories in-calories out mevzusudur. Kalori açığındaysanız isterseniz idman öncesi 1 litre süt için yine hiçbir şey fark etmez, günlük kalori ihtiyacini hesapla ve 200-500 arasi fazla koy. Tek yapman gereken bu kilo almak için.
Arkadaşın yazdığını uygulayın, fazladan kalori için shake tarifleri ve a101de 7tl ye satılan sade mısır patlağını değerlendirebilirsiniz.

Boyumuz ve kilomuz neredeyse aynı, ben 186 boyunda 63 kiloydum ve aşırı zayıftım. 10 ay önce bir özgüven geldi ve spora başladım, yemek düzeni oluşturdum her gün 5 öğün yedim gerekli kalorileri aldım ve sonucunda yağlanmadan 20 kilo aldım şuan 83 kiloyum. Hiç vakit kaybetmeden spora başlamanı tavsiye ederim. Asla kardiyo yapma sadece ağırlık çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı