Nasıl hızlı kilo verilebilir?

EmHaN_06

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060 rtx 12gb Ryzen7 5700x3d 32gb ram
Ben 1 ayda 10 kilo verilecek spor/diyet yapmak istiyorum rutin önerir misiniz?
Kilo 95 boy 1,76

Ben 1 ayda 10 kilo verilecek
Ne sağlıklı ne mantıklı. Daha makul bir hedef öneririm. Hem başaramadığın için motivasyonunu kaybedersin hem de abartı şekilde denersen sağlığından olursun.

Kilo 95 boy 1,76
Yemeği direkt kesip bünyeni alıştırırsan bu sefer az yemene rağmen bir süre sonra kilo vermen çok yavaşlar. Böyle durumlarda en ideali aldığın kaloriyi bir tık azaltıp yürüyüş, spor gibi aktiviteler ile kalori yakmak olur ama 10 kilo 1 ay için fazla bir hedef.

Sporla desteklemen de zor destekleyemezsen de sarkar derin. 10 kiloyu 2-3 aya vererek zayıflamalı.

Günlük 2-3 sefere yayarak 1 saatlik toplamda 3-5 saatlik bisiklet sürmeyle verilebilir gibi duruyor. En az 5 kilo verirsin.

Ayrıca bisiklet sürmek kas kütlesini de arttıracağından yüzüne renk gelir.

Bahsettiğim yavaş tempo yaşlı bisiklet sürüşü değil yanlış anlama. Orta ya da yüksek hızda sürmen lazım.

Aralıklı oruç yaparsan her türlü verirsin. Aralıklı oruç teknikleri var benim önerdiğim günde tek öğün o da akşam yemeği en etkilisi ben denediğimde 15 20 kilo verebilmiştim 2 ayda. Bol bol su tüketmeyide unutma şekeri kes iştahını açar daha fazla.

Kilo 95 boy 1,76

Hocam hatta en iyisi mi, yemeği yiyin normalce ama o kaloriyi yakmasını da bilin.

Aralıklı oruç yaparsan her türlü verirsin. Aralıklı oruç teknikleri var benim önerdiğim günde tek öğün o da akşam yemeği en etkilisi ben denediğimde 15 20 kilo verebilmiştim 2 ayda. Bol bol su tüketmeyide unutma şekeri kes iştahını açar daha fazla.
Oruç tutmak kilo verdirmez. Akşam iftar vakti kendini yemeye verirsin. Oruç tutanlarda genel olarak bir kilo değişikliği gözlemlemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı