Ne sağlıklı ne mantıklı. Daha makul bir hedef öneririm. Hem başaramadığın için motivasyonunu kaybedersin hem de abartı şekilde denersen sağlığından olursun.Ben 1 ayda 10 kilo verilecek
Yemeği direkt kesip bünyeni alıştırırsan bu sefer az yemene rağmen bir süre sonra kilo vermen çok yavaşlar. Böyle durumlarda en ideali aldığın kaloriyi bir tık azaltıp yürüyüş, spor gibi aktiviteler ile kalori yakmak olur ama 10 kilo 1 ay için fazla bir hedef.Ben 1 ayda 10 kilo verilecek spor/diyet yapmak istiyorum rutin önerir misiniz?
Kilo 95 boy 1,76
Ben 1 ayda 10 kilo verilecek spor/diyet yapmak istiyorum rutin önerir misiniz?
Kilo 95 boy 1,76
Oruç tutmak kilo verdirmez. Akşam iftar vakti kendini yemeye verirsin. Oruç tutanlarda genel olarak bir kilo değişikliği gözlemlemiyorum.Aralıklı oruç yaparsan her türlü verirsin. Aralıklı oruç teknikleri var benim önerdiğim günde tek öğün o da akşam yemeği en etkilisi ben denediğimde 15 20 kilo verebilmiştim 2 ayda. Bol bol su tüketmeyide unutma şekeri kes iştahını açar daha fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.