Nasıl kilo veririm?

Okudum yine fikrim değişmedi. Bence kardiyo çöptür. Adriana Lima kardiyo ile zayıflamaya çalışıyor diye o doğru değildir. 1 saat kardiyo yapacağına git fitnessde çalış daha iyi.
Ben yine tekrar okumanızı önermek durumundayım, spor ve kardiyo dedim. Sporsuz zayıflamak ne kadar sağlıklı bir araştırın isterseniz, birden zayıflayacağım diye yemeden içmeden kesilip kasları eriyen, slim fat olan aynı zamanda vücuda olan zararından bahsetmiştim. İlk yazdığımı tekrar okuyun yine anlamamışsınız çünkü.

Ben yine tekrar okumanızı önermek durumundayım, spor ve kardiyo dedim. Sporsuz zayıflamak ne kadar sağlıklı bir araştırın isterseniz, birden zayıflayacağım diye yemeden içmeden kesilip kasları eriyen, slim fat olan aynı zamanda vücuda olan zararından bahsetmiştim. İlk yazdığımı tekrar okuyun yine anlamamışsınız çünkü.
Bence siz benim yazdığım şeylere bakın hocam. Ben orada kas kaybı olmasın diye öneri veriyorum.

1 saat koşup 600 kalori yakmanın nesi çöp?
Eğimli yürüyüşte çok enerji harcanır ve belli bir süreden sonra kalflar aşırı yanar. Ben 30 dakika eğimli yürüyüş yapınca acı çekiyordum.

Bu kesinlikle önermediğim bir yol sonradan daha fazla kilo alırsınız.

Benim önerim öncelikle yediğiniz porsiyonu yarıya düşürün yani 2 tabak makarnamı yiyosun onu 1 tabağa düşür şekeri tüket çünkü hemen kesersen bayabilirsin o yüzden şekeri biraz biraz azalt her öğününe protein eklemeye özen göster spor salonunada yazılırsan gayet iyi olur.

Hocam diyetten sonra karbonhidrata çok yumulmazsanız bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı