Nasıl kız arkadaş ediniyorsunuz?

Yaşın fazla büyükmüş. Nasıl bulursun bilmiyorum ama arkadaşının kız arkadaşı varsa onlardan sorabilirsin. Yada bazı mekanlara gidip sosyalleşmeyi dene. Sosyal aktivitelere katıl.

@juken yazdıklarını okudum da özgüven konusunda çok takıntılısın ama atladığın bir şey var; belki de bu özgüvensizliğin yüzünden kaybediyorsundur, bunu hiç düşündün mü? Her şey tip ya da para değildir, kızların büyük çoğunluğu paraya ve tipe bakıyor ama bakmayan kızlar da oldukça fazla. Rastgele bir kızın yanına git ve tanış, ne kaybedersin, en kötü ne olabilir? Sevgili istiyorsan uğraşman lazım, şu hayatta Henry Cavill bile olsan ilk adımı atmak zorundasın, biraz özgüvenli ol, kendine güven ve harekete geç.

@juken yazdıklarını okudum da özgüven konusunda çok takıntılısın ama atladığın bir şey var; belki de bu özgüvensizliğin yüzünden kaybediyorsundur, bunu hiç düşündün mü? Her şey tip ya da para değildir, kızların büyük çoğunluğu paraya ve tipe bakıyor ama bakmayan kızlar da oldukça fazla. Rastgele bir kızın yanına git ve tanış, ne kaybedersin, en kötü ne olabilir? Sevgili istiyorsan uğraşman lazım, şu hayatta Henry Cavill bile olsan ilk adımı atmak zorundasın, biraz özgüvenli ol, kendine güven ve harekete geç.
Hocam aslında sorun şu ben bazı günler acayip özgüvenli ve mutluyum ama bazı günler dipteyim ve huzursuz oluyorum kendimide başkalarıyla kıyaslıyorum

Hocam aslında sorun şu ben bazı günler acayip özgüvenli ve mutluyum ama bazı günler dipteyim ve huzursuz oluyorum kendimide başkalarıyla kıyaslıyorum
Bende öyleydim bir ara hatta konum vardı. Ne oldu bilmiyorum saçımı kestim farklı model yaptım baya yakıştı sonra o günden sonra özgüven patlaması yaşadım. Değişiklik yapın hayatınızda.

Hocam aslında sorun şu ben bazı günler acayip özgüvenli ve mutluyum ama bazı günler dipteyim ve huzursuz oluyorum kendimi de başkalarıyla kıyaslıyorum.
Kendini başkalarıyla kıyaslarsan mutlu olman oldukça zor, sonuçta hepimizin imkanları ve yaşantısı aynı olmuyor. O yüzden kendini başkalarıyla kıyaslama, tek rakibin kendin ol ve kendinin en iyi versiyonunu ortaya koymaya çalış. Nasıl daha iyi ve özgüvenli olabileceğini düşünüyorsan o şeylere atıl, aklıma gelen şeylerden birkaç tane yazayım bir fikir oluşturması açısından; mesela spora başlayabilirsin, tarzını değiştirebilirsin, saçlarını boyatabilirsin ya da daha basit düşünmek gerekirse iyi bir yemek ve uyku düzeni bile hayatında çok fazla şeyi değiştirebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı