Nazar gerçekten var mı?

Nazar diye bir şey yoktur bence. Nazar değdiğini düşündüğümüz anda beyninizi şartlandırdığımız için başımıza bir şeyler geliyor. Sadece nazarı düşündüğümüzden etrafımıza dikkatimizi veremiyoruz. Sonra olan sakarlık vs. nazara bağlıyoruz.

Evet nazar vardır. Nazar HAK'tan gelir. Bilimsel olarak da gerçektir. İnsanın kötü enerjisinin bir başkasına geçmesidir.

Nazar batıl inançtan gelmiş bir söz, gerçeği negatif enerji veya kötü hissetme olabilir. Mesela bir iş yapar iken içimizde endişe vardır ve kötü hissedebiliriz, haliyle bu sizin dilinizde nazar olarak geçer. Bazen aksilik veya sakarlık yaparız, birçoğumuz nazar deriz. Ancak işin aslı, o işi yaparken tedirgin olmamızdan kaynaklanır. Not: Bunlar benim düşüncelerim, katılan da olabilir katılmayan da.

Valla bu konu şimdi kuantuma kadar gider. Enerjilerin hiç tükenmemesi, evrende dolaşıp geri sana gelebilmesi vs. gibi. Olumsuzluğu üstüne çekmek diye bir şey de vardır. Hatta bazı insanlar "kalkan yaratın" kötü enerjiden korunun der. "Chi topu","Chi kalkanı" gibi şeylerle uğraşan bile var.

Bilimsel olarak kanıtlandı. Bir sürü makale yazılmış. Işınım olarak geçiyor. O akılla bilimle konuşan arkadaşlar nerede şimdi. İngiltere'de İsveç'te araştırma yapanlar var. Araştırırsanız bulursunuz.
Anlamadınız herhalde ironi olsun diye yazdım onu ya da ben anlamadım nazar yokken nazar boncuğu ne işe yarar diyorum :D.
Konu dışıda Karamürsellimisiniz hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı