Technopat,
bana kalırsa tam olarak istediği kitleyi tutturamamış bir site. Yaş mevzusu değil tek sorun. Aslında
@Yararsız Üye yukarıdaki yorumunda haklı ama ben siteye kayıt olurken henüz 13.yaşımı doldurmadığım için bu konu hakkında yorum yapmam pek doğru olmaz. O yaşlarda insan gerçekten heyecanlı oluyor. Hızlı yaşıyorsunuz, öğrendiğiniz şeyleri hemen uygulamak ve insanlarla paylaşmak istiyorsunuz. Aslında kötü bir şey değil ama gençliğin verdiği acemilik ve cahillik işin içine girince, 6-7 sene sonra attığınız mesajlara oturup saatlerce gülebiliyorsunuz. Cüce kadar boyumla kaç yaşındaki adama laf yapmışım. Mesajı görünce ben utandım vallahi

Yine de gençleri engellemek yerine onları da platforma kazandırmak gerek.
Mesela bu konunun 2.mesajı bana ait ve mesajı atarken 13 yaşındaydım. Fakat aradan geçen yıllar, yaşımın gençliği sebebiyle bana çok şey kattı. Her zaman öğrenmeye açıktım ve elimden geldiğince öğrenmeye çalıştım.
Technopat, biraz daha bu işin "geek" tayfası için uygun bir site ancak diğer sitelere benzemeye başladı maalesef. Boş, kopya ve emek harcanmayan içerik dolu. Tıpkı Türkiye'nin inşaat ile büyümesi gibi. Ha, ben çok mu kaliteli içerik ürettim, hayır. Hatta boş içerik konusunda zirveye oynayabilirim

Özeleştiri önemli. Aslında Türkçe kuralları vs. vs. bunların hepsi bir amaç için. Örneğin kullanıcı Google'a Galaxy S8 incelemesi yazınca aşağı yukarı her sitede aynı bilgiyi alabilir fakat Technopat Sosyal'de ana konusuna girip telefonun dahili ses yongasına kadar tartışıldığı bir ortama girmeli. Yani işin bilgi ve teknik kısmında olmalı. Ha, Türkiye'de çok ütopik şeyler bunlar. Yurtdışında örnek siteler yok mu, var. Bu hepimizin hatası. Technopat'ın hitap etmek istediği kitle maalesef Türkiye'de yok. Fakat güzel bir atılım Technopat. Bugün yok diye yarın da olmayacağını kimse garanti edemez.
Bu dediklerim Youtube ve makaleler için geçerli değil, Sosyal için geçerli. Zira sitenin kalitesi git gide artmakta. Çağan Çelik çok şey katacağa benziyor. Kendisine saygım sonsuz. Sosyale de ileride katkı sağlayacaktır bu durum. Geç kalınmış bir hamle fakat zararın neresinden dönülse kâr. İlgi çekici içerikler, bu tür işlere ciddi manada vakit ayıran insanları Sosyale çekecektir. Tıpkı Hackintosh mevzusunda olduğu gibi.
Umarım Technopat Sosyal'i daha iyi bir ortam olarak görürüz.
Edit: Arkadaşlar Türkçe kuralları kısmına ısrar etmek çok işe yaramıyor. 6 senedir düzenli olarak ısrar ediliyor bu sitede fakat henüz başarılı olabileni görmedim