Ne kadar spor yapsam da kilo alamıyorum

StickMans

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum fakat hiç kilo alamıyorum. Yaşım 16 boyum 1.70 fakat kilom 50 gerçekten çok az ve kilo almak için yazıldım ben spor salonuna. Creatin ve protein tozu kullanıyorum fakat yine de fayda yok, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır spora gidiyorum fakat hiç kilo alamıyorum. Yaşım 16 boyum 1.70 fakat kilom 50 gerçekten çok az ve kilo almak için yazıldım ben spor salonuna. Creatin ve protein tozu kullanıyorum fakat yine de fayda yok, ne yapmalıyım?

Saka gibi gelebilir ama tatlıya aban reis hem spor da yapıyorsan ölümüne tatlı ya yani 5 dakikada bir 5'li Duo ne bileyim eti burçak tarzı şeyler tüket bir 100kg Ark'im var böyle besleniyor çok rahat kilo alırsın bkz harun yilmaz

Aldığın kalori - (Sporda yaktığın kalori + Bazal metabolizma) > 0 ise kilo alırsın; < 0 ise kilo verirsin. Ne kadar kalori alırsan o kadar kilo alırsın yani.

Arkadaşların dediği gibi Gainer kullanabilirsin, tatlı yemek de bir çözüm.

Tatlı günlük hayatta tükettiğim bir şey tatlı yemeyide severim fakat bu gainer için link atabilir misiniz alacağımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı