Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

  • Konuyu başlatan Eld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 205
  • Görüntüleme 10B
CS:GO'ya aynı IP'ten hesap açma sınırı getirilse akılsız hileler az da olsa engellenir, eğer akılları varsa da VPN kullanıp girerler.
VAC hile sistemi falan değil bence bunlar bizi kandırıyor. Hile açanları onlarca kez şikayet ettim sonuç yok.
Geçende arkadaş 3. parti kullandı diye ban yedi. (hile değil)
 
Valorant oynamayı deneyebilirsin, smurf hesabım var (tabii bana gelen adamlar sana gelmeyebilir orası ayrı, benim gibi oynamak zorunda falan da değilsin zaten) ama güzel oyuncular var düşük ligte bile. Ayrıca kendi ligimde 1 kere sanırım hileyle kaşılaştım onu da 14-12 yendik 🤭.(Oyun solo oynanabiliyor)
 
VAC hile sistemi falan değil bence bunlar bizi kandırıyor. Hile açanları onlarca kez şikayet ettim sonuç yok.
Geçende arkadaş 3. parti kullandı diye ban yedi. (hile değil)

3. kişi yazılım kullanmak bir ban sebebi mi bilmiyorum ama VAC'ın çalışmadığı çok belli gidip şöyle Hypixel'deki gibi watchdog koysalar VAC'tan daha iyi çalışacağı belli.
 
Hocam hilelerden bu kadar rahatsız iseniz hikayeli oyunları deneyebilirsiniz. Eğer hikayeli oyunlar ilginizi çekmiyorsa da arkadaşlarınızla co-op girecek bir oyun bulup onu oynayabilirsiniz.
 
Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyacağım bir tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. FACEIT oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)

Evet çok hile var. Bende seçkin olmayan hesabımı kasıyorum. Her maç hile geliyor. Bende arkada mutlaka hileyi açık bırakırım hile gelir diye. Karşıma gelirse bende açıyorum. 21lvl olana kadar böyle devam.
 

Geri
Yukarı