Ne olacak bu CS:GO'nun hali?

• Konuyu başlatan Eld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 205
  • Görüntüleme 12.320
Yarışırken arabayı çarpmak ve droplar.

Aslında o tamamen sizle alakalı :) şimdiye kadar CS'den sonra en çok oynadığım oyundur her halde oyunda sahip olmak istediğim arabaların %90ına sahibim, büyük Biritanya'nın altından girdim üstünden çıktım ama Online etkinlikler ile öyle bir canlı tutuyorlar ki oyunu hala oynuyorum sardıkça sarıyor.

Saçımı başımı yolmaktan bıktım. Monitöre yumruğu koyucam bi tane en sonunda. Nedir bu hilelerden çektiğimiz? Bir maç gireyim dedim yakındaki lobilerden adam buldum 5 yaptık. Adam gelmiş karşıya döne döne vuruyor hiç umurunda değil. Sonraki maç yine aynı. Faceit oynasan bunun kadar sık olmasa da yine hile geliyor. Ne oynayalım çöplorant mı? (!)
4 yıldır CS:GO oynuyorum seçkin durumumda var ve şu ana kadar rekabetçi maçlarda en fazla 4 hileci gelmiştir girdiğin arkadaş ortamında önemli gibidir eğer rütbe 1 olan birisiyle girersen yine hile gelir en az 10 seviye olmalı eğer CS:GO oynayamıyorsan ve sıkıldıysan Valorant geç derim gayet güzel bir oyun.

Valorant candır gerisi heyecandır.
CS:GO mekaniklerine ve vuruş hissiyatını göre çok yavan hissediyorum. Çok sade geliyor. Zamanla alışabikir miyim? Yoksa hep böyle devam eder mi?
4 yıldır CS:GO oynuyorum seçkin durumumda var ve şu ana kadar rekabetçi maçlarda en fazla 4 hileci gelmiştir girdiğin arkadaş ortamında önemli gibidir eğer rütbe 1 olan birisiyle girersen yine hile gelir en az 10 seviye olmalı eğer CS:GO oynayamıyorsan ve sıkıldıysan Valorant geç derim gayet güzel bir oyun.
Gümüş 1 ranktayım. Seçkin var hesapta ve bana da hiç hile denk gelmiyor. Öyle çok hile olduğu söyleniyor ki oyunda başlamaya korkuyordum. Karşıma bir kere görüş hilesi çıktı. O da şüpheliydi, tam emin değildim.

Bazı kişiler kendilerini hiç hile gelmediğini söylemiş. Bunlar sizin oynayışınıza da bağlı. Oyunu supreme de bıraktım. Monitörün yarattığı fark ile normal olmayan vuruşları yapabildim. Aslında benim için normaldi ama rakip bunu genelde wallhack olarak düşünüp sürekli olarak raporlayınca normal olarak güven faktörüm düştü, güven faktörü düşünce de seçkin olması fark etmeksizin oyuna daha fazla hile gelmeye başladı. Oyun içinde skorunuz kötüyse vuruşlarınız normalse güven faktörünüz iyi olacağı için hile gelmemesi normaldir.

Prime hesabım var DMG ranktayım 4-5 aydır hile ile karşılaşmadım. Faceit de giriyorum arada daha hile görmedim. Aynı oyunu oynuyoruz değil mi? 😃
Supreme rankım. 2 el üst üste hile geldi saldım oyunu. Hatta hem karşıda hem bizim takımda hile vardı 😁 yani rankın ile alakası yok :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı