Neden Android veya neden iOS?

442923

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şu anda hangi telefonu kullanıyorsunuz? Android mi iOS mu? iOS ise neden iOS? Veya neden Android? Ben başlamam gerekirse Samsung Galaxy A50 kullanıcısıyım Android'i daha çok severim çünkü özgürüm Linux tabanlı olması da daha iyi mesela Samsung'un orijinal sisteminden sıkıldım veya destek bitti Custom ROM kurabiliyorum root atıp cihazı istediğim gibi özelleştirebiliyorum işlemciye overclock yapabiliyorum ve daha fazlası.

Sade, şık, yağ gibi akıcı ve rakiplerine kıyasla çok daha güvenli. Saçma sapan arayüzü yok ve mağazasında garip uygulamalar yok. Net güncelleme desteğini de kattığın zaman iOS beni içine çekiyor.

Her iki sistemi de kullanıyorum ama günlük cebimdeki telefon tercihim Apple'dan yana. Yaklaşık 2 sene önce geçtim iOS'a öncesi hep Android dünyası. Çok daha stabil, akıcı çalıştığı için bundan sonra da tercihim iOS'dan yana olacak. Bu beğendiğim sistemi ise iPhone 8 gibi eski bir cihazda kullanıyorum yeni nesil bişi kullansam kim bilir daha ne kadar memnun eder :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı