Neden Casper Alınmaz ?

İşte böyle değişik diyim hadi:) cevaplarında şoka girdiğinin göstergesi. Neyse yazıları okuyanlar görecektir. Gülünç olmaya devam et...
Çocuk kavgasına çekmeye çalışma konuyu. Yediremiyorsun işte, başka açıklaması yok.

Benim mesajlarında önce, insan Pegatronu savunduğunu görünce şok geçirecekler.

Bak, önce bir tecrüben olsun da ondan sonra savun. 3 tane RAM seti elimde kaldı o anakart yüzünden. Kaç SSD, kaç HDD yaktım bilmiyorum.

Casper dandik. Bu konuda şartlanmış değilim zira şuan kullanmıyorum bile. :D Ama kimseyi de görmedim, bu derece Pegatronu savunan.

Yarası olan gocunur. Alışırsın. Pegatronu savunmaya devam et. (y)

Ataşehir'in tam Ataşehir olmadığı zamanlardı... Elektrikler haber vermeden kesilirdi. Dizüstünde hem batarya hem fiş aynı anda takılı olduğunda bataryanın ömrünün azaldığı o nostaljik zamanlardı. Dizüstünün bataryası takılı değil idi... Elektrikler kesilmiş bataryasız Casper Nirvana dizüstü aniden kapanmıştı ve açılmamıştı. Garantisinin bitmesine 10 gün vardı. Garantiye gönderilmişti, yapılmıştıda. Çalışıyordu fakat garanti bittiği gün gümlemişti anakartı. Öyle bir şey işte Casper.

Ataşehir'in tam Ataşehir olmadığı zamanlardı... Elektrikler haber vermeden kesilirdi. Dizüstünde hem batarya hem fiş aynı anda takılı olduğunda bataryanın ömrünün azaldığı o nostaljik zamanlardı. Dizüstünün bataryası takılı değil idi... Elektrikler kesilmiş bataryasız Casper Nirvana dizüstü aniden kapanmıştı ve açılmamıştı. Garantisinin bitmesine 10 gün vardı. Garantiye gönderilmişti, yapılmıştıda. Çalışıyordu fakat garanti bittiği gün gümlemişti anakartı. Öyle bir şey işte Casper.
Yok yahu Pegatron candır. Driver güncellemesi vermiyorlar ya ondandır o. :D

Benim de aldıktan 1 ay sonra HDD'm bozulmuştu. Kuzenimin Nirvana Dizüstüsüne de olmuştu bu olay. :)

Pegatron firmasının özel olarak diğer markalara çıkarttığı modeller kaliteli büyük ihtimal, çünkü kalitesiz olsaydı o firmalar zamanında bu firmaya güvenmezdi. Kullanıcı bazlı olarak ise çıkarttığı model iyi değil, sen burada bir kullanıcısın kullanıcıya göre de yorum yapman lazım. Bios güncellemesi vermeyen bir firmayı yüceltmek akla mantığa sığmaz.

@Emre Kağan Pegatron çok iyi bir firma değil, dediğim markalarda umarım bir görmüyorsundur. Markayı bu kadar savunduğunu anlayamadım. Konuyu uzatmaya gerek yok.
Konuyu uzatmam şundan dolayı: Siz benim yazdıklarımı okuyun. Siz PEGATRON için dandik değildir yazdınız. Ayrıca birçok markanın Anakart üretimini karşıladığını yazdınız. Ancak @ibrahim zdemir sizi referans göstererek PEGATRON'un dandik olduğuna şahit göstermek istedi sizi. Sizde Dandik değildir diyerek onu yalanladınız. Kendiyle çeliştiğini anlatmaya çalışıyorum. Kabullenmek istemiyor anlatabiliyor muyum ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı