Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Oyunu kötü oynadığım için hep rekabetçide takımım tarafından oy birliğiyle maçtan atıldım ve sonunda 7 gün bekleme süresi cezası aldım. Kötü oynadığım için ceza aldığım bir oyunu bir daha oynamayı düşünmüyorum.
Ben de bu sabah küçük kardeşime (12, yeni başladı, oynamayı bilmiyor) öylesine hesap kasayım ki benim hesaptan girmesin diye rekabetçi oynadım MM. dün gece basit eğlencede bile 25-30 kill alıp milleti ağlatıyordum ama bu sabah iyi oynayamadım. Maçı kazanıyorduk ama sonuncuydum. Başka adamı atarlarken F2 verdim, onlar bana F1 verdi. Bir daha MM falan girmem, kimse kimseyi düşünmez olmuş.

Ben de bu sabah küçük kardeşime (12, yeni başladı, oynamayı bilmiyor) öylesine hesap kasayım ki benim hesaptan girmesin diye rekabetçi oynadım MM. dün gece basit eğlencede bile 25-30 kill alıp milleti ağlatıyordum ama bu sabah iyi oynayamadım. Maçı kazanıyorduk ama sonuncuydum. Başka adamı atarlarken F2 verdim, onlar bana F1 verdi. Bir daha MM falan girmem, kimse kimseyi düşünmez olmuş.
MM kısmı arkadaş yoksa öyle. Benim Faceit girmeme sebebim oyunlar çok daha hardcore geçiyor adam vurma konusunda sıkıntı yok ama raund 2dk ise son 20 saniyede falan ancak bombsite kontrolünü ele geçirebiliyoruz ve neredeyse ses vermemek için full shift ile geziyoruz :D.

Dostum hala aynı şeyi yazıyorsun. Çok iyi bir oyuncu olduğumu iddia etmedim. Bunu bir önceki yazımda da yazdım ama sen ısrarla aynı şeyi söylüyorsun. Ayrıca CS:GO'nun taktik oyunu olduğunu herkes bilir diyorsun da ne hikmetse bu konuda yazılanları okuyunca pek de öyle bir kanıya varamıyoruz. Yazılanların çoğu CS:GO'nun nişan al ve ateş et oyunu olduğunu söylüyor. Hangi şirket ne kadar uğraşırsa uğraşsın FPS oyunlarında hile her zaman olur ve olmaya devam eder. Yapılacak en mantıklı iş sürekli yeni anticheat çıkartıp hile yapımcılarının yeni hile çıkarmasını beklemek değil hile kullanan oyuncularla hile kullanan ya da önceden dediğim gibi oyun bozanlık yapan, info vermeyip karşı takıma avantaj veren(bu örnekler daha uzar gider kısa tutmak istiyorum.) oyuncuları birlikte oynatmaktır. Sonuç olarak düzgün oynayıp emek veren oyuncular hilesiz ve zevkli vakit geçirir, diğerleri de böyle konular açmaya devam eder.
Ben her şeyi açıklar nitelikte yazdım.
Bana da senin dediğin gibi çok temiz oyunlar gelebiliyor.
Ama genelde gelmiyor, takım olarak girmeme rağmen, güven faktörüm düşük olmamasına rağmen.
Hem türk'lerle oynamam yoksa karşıya hile geliyo diyosun, sonra türkler hileci demedim diyosun, valve hatalı değildir diyosun, bana göre hatalıdır diyorum.
Aynı zamanda türkçe hocası gibi yazım yanlışından bahsedip küçümsüyorsun.
Ben Cs go nun kötü bir oyun olduğunu söylemiyorum yapımcılarının oyuncuları düşünmedigini söylüyorum.

Şahsen ben rekabetçi olayından çoktan vazgeçtim. Pro public sunucular var. Güzel muhabetler oluyor, insanlar yaşça büyük. Yeni dostluklar kuruluyor.

Her sunucu için söyleyemem fakat bizim sunucumuz da smurf hesapları, Vac'lı hesapları direk banlıyoruz. Yeni hesapları ve 300 saat altındaki hesapları direk inceliyoruz, oynayışında şüphe varsa direk banlıyoruz. Çok yüksek saati olan hesaplar da ise video kaydı alarak, şüpheli durumları engelliyoruz.

Geniş bir ekibimiz var. Valve'den daha iyi yönetiyoruz bence hile durumunu :)

Eğer 4 arkadaşınla esea/faceit de 128 tick serverda Premium maçlar oynarsanız gayet eğlenceli ama solo rekabetçi vs. kesinlikle oynanmaz.

Ben her şeyi açıklar nitelikte yazdım.
Bana da senin dediğin gibi çok temiz oyunlar gelebiliyor.
Ama genelde gelmiyor, takım olarak girmeme rağmen, güven faktörüm düşük olmamasına rağmen.
Hem Türk'lerle oynamam yoksa karşıya hile geliyor diyorsun, sonra Türk'ler hileci demedim diyorsun, Valve hatalı değildir diyorsun, bana göre hatalıdır diyorum.
Aynı zamanda Türkçe hocası gibi yazım yanlışından bahsedip küçümsüyorsun.
Ben CS GO'nun kötü bir oyun olduğunu söylemiyorum yapımcılarının oyuncuları düşünmedigini söylüyorum.

Seni küçümsemedim ki kimse kimseyi küçümseyemez çünkü kimsenin haddine değil yanlış anlaşıldıysam özür dilerim sadece yazım hatası yapmaman için yazmıştım amacım küçümsemek değildi. Türk'lere hileci demiyorum güven faktörünün düşük olması için illaha da hile kullanmana gerek yok. Türk'lerle girince ya da denk gelince takımda ki yabancıları hiçe sayıp Türkçe konuşuyor üstüne üstlük gereksiz yere yabancılara Türkçe küfür ediyor. Yabancılara karşı ırkçı tutum sergilenmesi beni sinir eden nokta. Bu yüzden elimden geldiğince tanıdığım kişilerle giriyorum, onun dışında rastgele Türk'lerle girmemeye özen gösteriyorum. Bunu bir değer sebebi ise ingilizcemi geliştirmek. Yani Türk'ler hile kullanıyor bu yüzden girmiyorum algısını kaldır kafandan çünkü girmememin sebebi bu değil. Kim daha çok hile yapıyor tartışmasına girersek emin ol rusları ne biz ne de başka bir millet geçemez. Ayrıca güven faktörün yüksek olmasına rağmen hile denk geliyorsa yspılacak birkaç şey var. Belki biliyorsundur YouTube'da helliantv adlı bir kanal var. Bu kanalda bununla alakalı bir video var. Yanlış hatırlamıyorsam Steam destek ile görüşüp düzeltiyorsun. Elbette oynamak istiyorsan yapabilirsin. Tabi ki yine hile gelecek. Ama Valve bu denli hile olmasına rağmen rekor kıran bir oyun için ne diye uğraşıp anticheati geliştirsin ki? Adamın işine gelmez :(

Ben hile olduğunu bile bile oynuyorum ve bazen bu adam hile kesin die düşününce indirip izliyorum maçı ve bazen belli ediyorlar.
Kartal'dan çift keleş'e inip çıkıyorum.
Neden oynadığımı şöyle özetliye bilirim basit evet basit adam vur bomba at kolay şu ne işe yarıyor bu ney die zorlanıyorum kısacası bu.

Giripte rekabetci oynarsan oyle nefret edersin bende senelerce bu oyuni oynuyorum giripte rekabetci oynamiyorum rekabetci anca goyfoy yaparsin git adam akilli faceit esea esl cevo gir oyna gercekten bu oyuncan zevk almak istiyorsa bir cok atti yonu var hem bir ton saymakla bitmez kanser olacagina sag sola yazacagina oyunu kotuluyecegine girer oynarsin e sporculara bak kendi goy goy yapcaklari zaman bile giriyor 5 vs 5 faceit oynuyorlar trol bana desene kardesim hile olmayan bir milyon dolarlik turnuvalari olan bir oyun ? Cunku yok ben burda valveyi hileyi savunan biri degilim hilelerden herkes sikayetci bu durumdan ama onlemi var yani girersiz ucretsiz uye olursun faceite rankkin onemi yok prime olma onemi yok orda adam akillli girer oynarsin bu hileler incelersen cogunu turkiye ustleniyor donup kendimize bakmammiz lazim pubgcede ayni sekilde banlana oyuncu siralamasinda turkiye 2 sirada kardesim kendimizi gelistirmek yerine sag sola bok atmak bize gore degil ama yapiyoruz sadece oynamaktan bahsettigin icin yazdim bu yorumu adam akilli oynamak istiyorsan bu sekilde anlattigim gibi yapar oynarsin olur biter oyundan verim almak istiyorsan eger ttepki cekmek amacinda degilim sadece olan sey bu rekabetcide oynanmaz cunku silver maca girsende 2 adam akilli bir vurus yapimca yiyorsun raporu hile olsanda olmasanda adamlar takimi raporluyor sende boyle hilerle ugrasiyor karsiya hile geldi diye hile alip sende vurursan boylr oylur dusmce yapisini degistirmemiz lazim sorum sana degil kardes boyle yapanlara attigim link 2016 sonuclari olmasima ramen ortadaki sonuc suan daha da cok hile kullana turk oyuncu var
Buda nerde ne yapiyorz bak kardesim atiyorum link

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı