Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

CS'de karşı takım hile açınca bizim takımda da mutlaka hilesi olan biri oluyor. Zorla hilesini açtırıyoruz. Bu oyunda kendi adaletini kendin sağlayacaksın :ROFL:

Overwatch mantığı iyi bence. R6 çok üst seviye zaten onunla karşılaştıramayız.
Ne işe yaradı ? İki tarafında maçı silindi, hileci olanlar ban yedi 1 aya kadar, zamanınız boşa gitti, rankiniz silindi. Ben ücretsiz sürümde oyuna girip (bilerek ve kasten) oynuyordum. Eğer karşıma hile gelirse bende açıyordum (arkadaşım hile satıyor bana beleş ayarliyordu). Kısaca modern İsa'lik yapıyordum. Hile acana cezasını kendi daha güçlü hilem ile veriyordum. Ama CS sırf bu kadar kolay hile yapıldığı için ve o anti cheat yüzünden bıraktım. Bu dediğimi 5 ay önce falan yapıyordum. Dediğim gibi bıraktım bilgisayarda yüklü bile değil.
 
@tirabzonun_kaymagi cidden dediğine katılıyorum ama. Oyunda kendi adaletini sağlamak zorundasın çünkü valve bu konuda bir şey yapmıyor. VAC rezalet tam manasıyla. Bıraktım gitti. Valorant oynuyorum kapalı betasindan beri.

Çok mantıksız ya. Oyunda adam 1 silah kullanıp %100 HS orani ile 40 kill 4 death varsa, ya Global geldi Silver maça, yada hile.

Valve hile işini çözmek istemiyor bence. Yoksa başka bir açıklaması yok.
 
Düşük ranklı ve seçkin hesap olmayanlara hile geliyor. Rekabetçi supreme yoldaş çift keleşim. Nova 2'den sonra karşıma hiç hile gelmedi.
 
Çok mantıksız ya. Oyunda adam 1 silah kullanıp %100 HS orani ile 40 kill 4 death varsa, ya Global geldi Silver maça, yada hile.

Valve hile işini çözmek istemiyor bence. Yoksa başka bir açıklaması yok.
Evet bıktım usandım arkadaş, 3200 saatim(varmış yukarıda 2700 demişim ama farkında bile değilim bak kontrol ettim 3200'mus) var. Rank LEM(Supreme-Global de oldum zamanında) Yoldaşta Supreme ona rağmen 2 oyunda bir belki daha sık hile geliyor. O dandik güvenlik faktörü olayını saymıyorum bile. Bu kadar kötü bir uygulama daha olamaz. Maça giriyorum, 30 vuruyorum, karşıdaki yeteneksizler beni rapor ediyor. Benim faktörüm düşüyor. Geri de artmak bilmiyor 1-2 hafta hilecilerle uğraş dur. Dediğim gibi 3 ay önce bıraktım dahada source 2 ve 128 tick sunucular gelmezse elimi sürmem.
 
Arkadaşlar konuyu açalı 3 ayı geçmiş durumda ve bugün siteye girdiğimde hala aktif olduğunu gördüm. Bu yüzden bazı konular hakkında detaya girme vakti gelmiş gibi duruyor.

-> Hile ile karşılaşmamı güven faktörüme ve rütbeme bağlayanlar oldu.
Öncelikle belirtmeliyim ki Steam hesabımı 2012 senesinden beri aktif olarak kullanıyorum ve kütüphaneme girdiğimde 150'den fazla oyunum olduğunu görüyorum(Sadece CS kasmak için kullanılan bir hesap değil yani). Daha önce ortalama 1000 saat CS:S tecrübem olmasına rağmen bu oyunda bahsettiğim sorunlar yüzünden 750 saati aşamadım. Bu zamana kadar resmi sunucularda güven faktörü uyarısı ile hiç karşılaşmadım, ancak çoğu zaman lobiye gelen kişilerin güven faktörü benim güven faktörümden düşük uyarısı aldım. Rütbem silindikten sonra rekabetçi maça girdiğimde genellikle Nova 4 rütbesi alıyorum, devamını getirmediğim için bir müddet sonra rütbem siliniyor ve gene başa dönüyorum.

-> 'Kötü oynadığın için herkesi hile sanıyorsun' diyenler veya benzer nedenleri ima edenler oldu.
Arkadaşlar şuan 21 yaşındayım. Oyunu çoğu 90'lar çocuğu gibi önce ki CS oyunları dahil olmak üzere 1000 saatin üzerinde oynadığımı yukarıda ki paragrafta belirttim. Çoğu oyuncunun CS:GO'nun en iyi zamanları olarak kabul ettiği 2016-2017 yıllarında resmi sunucularda oynarken hile olarak şüphelenip rapor ettiğim oyuncuların abartısız %75'i banlanıyordu. Bir sonraki oyuna girişimde çoğumuzun bildiği "Parti üyesi yasaklandı" uyarısı ile karşılaşıyordum. Haksız yere insanları iyi oynadığı için raporlasaydım bu insanlar ban yemezdi değil mi?

-> 'Faceit gir', 'Şu haritalarda oyna', 'Bu rütbelerde hile yok' gibi tavsiyeler aldım.
Oyunu eleştirme sebeplerimden en güçlüsü bu gibi sorunlar zaten. Güven faktörü olmadığı zamanlar oyunu daha fazla oynuyordum ve hile daha az denk geliyordu. Daha dün oyunun resmi sunucularında güven faktörü benimle aynı seviyede olan arkadaşım ile birlikte yoldaş girdiğim zaman hile ile karşılaştık. Dedik ki 'Başka haritada şansımızı deneyelim' başka harita açtık ve önce ki maçta karşımıza gelen ekip ile tekrardan eşleştik. Faceit konusuna gelecek olursak bu platformdan tam olarak yararlanmak için ücret ödemek gerekiyor diye biliyorum. Oyun yapımcısının hile konusunda yıllardır bir gelişme göstermemesi bu oyundan en çok soğutan sebeplerden biri(Tepkimde buna zaten. Oyunun bu durumuna sert bir dille eleştiri yaptığım zaman 'Sen CS:GO gibi yıllardır oynanan oyuna nasıl laf edersin hadsiz!' tarzı cevaplar ile beni linç eden arkadaşlarım; oyunun oynanışına eleştiride bulunmuyorum, hile sorununu eleştiriyorum). Son olarak oyuna her seferinde süreklilik sağlamadığım için bu zamana kadar en fazla Usta Muhafız rütbesine kadar gelebildim ve oyunu hep bu rütbe aralıklarında oynadım.

-> CS:GO gibi düşük sistemde oynayabileceğim başka oyun var mı? Sorusuna cevap olarak:
CS:GO gibi bir çok FPS oyunu var. Ben, bu oyunun yerine başka FPS oyunlarına yönelebileceğinizi söyledim ve sadece oynadığım oyunlar hakkında tavsiyede bulundum(CS:GO'dan sonra R6 oynadığım için daha çok bu oyunu önerdim, fanboyu değilim). Oynanış şekillerinde farklılıklar olan benzer FPS oyunları olsa da aynı sistem gereksinimlerinde sahip değiller. Sırf bu yüzden oynayan arkadaşlara sözüm yok.

Emeğimin karşılığını alma konusunda hassas olduğum için hile konusunda bu kadar tepkiliyim. Arada can sıkıntısından dizi/film izlemek yerine laf olsun diye arkadaşlarımla CS:GO oynuyorum ama sadece oynuyorum. Hile konusunu pek umursamayıp oyuna stres atmak için giren kişiler ve sistem gereksinimleri düşük olduğu için oyunu oynayan kişiler lütfen mesajlarımı dikkate almasın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı