Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo, bayağı bayağı öyle dediniz. 60 bin liralık iPhone SE görmedim ben. O paraya sadece 14 Pro Max var, doğrudan en üst model telefon alan insanları hedef alıyorsunuz.

Evet. Milletin neden piyasadan haberi yok? Tüm iPhone'lar 70 bin lira değil arkadaşlar ben söylemiş oldum artık unutmazsınız.
 
Güvenlik için şahsen IPhone yerine Linux telefonları tercih ederdim. Bir şirkete bağlı kalmazdım.
 
Bu konuyu ciddiye alarak son cevabımı yapıştıracağım. Artık sabır kalmadı, her gün şu lanet konuları görmekten bıktım ben! Size ne kim ne kullanmış? Ben bu malum üyelerin önemsiz yorumlarınızı görmek zorunda değilim! İnsanların telefonunu mu inceliyorsunuz? Her iPhone kullanıcısı popüler kültür kölesi değil ve bu yaptığınız markayı kötülemek! Apple'ı insanların beynine öyle bir şekilde soktunuz ki sokakta birisine Apple nedir deseniz zenginlik göstergesi diyecek durumda. Apple'dan bir haber insanların yorum yapması zavallıca ve komik. Steve Jobs bu forumda açılan Apple ile alakalı konuları görse kafasına sıkar!

İnsanların telefonlarına burada boş boş sallamak yerine gidin para biriktirin ve burada ağlamak yerine siz de alın!

Aşırı tepki veriyorum çünkü artık sabrım kalmadı.. Tek çarem karşılık vermek!
 
Kimi görsem elinde iPhone var. 10 kişiden rahat 7-8 kişinin elinde iPhone var. Anlamıyorum ki iPhone olunca ne oluyor? Neden iPhone? Ben 4 yıldır A50 kullanıyorum ve çok memnunum. Yani ne gerek var 60-70 bin lira para vermeye? Ben anlamıyorum insanları.

Ben almıyorum.
 
Yoo, bayağı bayağı öyle dediniz. 60 bin liralık iPhone SE görmedim ben. O paraya sadece 14 Pro Max var, doğrudan en üst model telefon alan insanları hedef alıyorsunuz.
60-70 bin dediysem sadece Iphone 14 demek istemedim, diğer Iphone'ları da. Ayrıca ne fark eder ha Iphone 10 ha 14.
 
Alabilen varsa iPhone alsın. Biz birikim yaparak bile alamıyoruz. Giriş seviyesine bile bütçemiz yetmiyor. Ben artık telefon piyasasını takip etmeyi bıraktım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı