Güzel duruyor bence.
Güzel duruyor bence.
İsmin çok güzel. Nereden buldun?Apple fanboylari doluşmus yine. Sebebi belli, halk arasında iPhone pahalı ve havalı olarak tanımlanıyor, yoksa IPhone'dan çok daha iyi Android telefonlar var.
Teşekkür ederim. X3 alırken kalan paramla da X-S10 almıştım. Gerek duymuyorum. Sen Starbucks'a gidip elma logonu masaya koyabilirsin.Tamam şimdi git poco x3ünün kamerasından loş ışıkta odanı çek.
OYYYYYYY.Teşekkür ederim. X3 alırken kalan paramla da X-S10 almıştım. Gerek duymuyorum. Sen Starbucks'a gidip elma logonu masaya koyabilirsin.
4s kullanıyorumTeşekkür ederim. X3 alırken kalan paramla da X-S10 almıştım. Gerek duymuyorum. Sen Starbucks'a gidip elma logonu masaya koyabilirsin.
Koçum derken? Yaşın kaç senin? Terbiyesizlik yapma. Appla fanboyluğundan başka bir şey yapmıyorsun burada.Android'in 60 Hz'sini de gördük. 45 Hz gibi kasan ekranlar var. Ayrıca 4K OLED retina ekran neyine yetmez misal geçtim 11 Pro Max. Apple 60 Hz'si adaptifdir memnuniyetsizlik aratmaz. Kaç iPhone kullandın peki koçum?
2023 yılında iPhone çıkmadı. 1 haftaya inşallah.
Gene boş bir tartışma, isteyen istediğini kullansın arkadaşım. Kimseye hesap sormayin.
Belki konu art niyetle açılmadı, kimseye iftira atmiyorum. Ama son birkaç sayfadır dönen tartışma:
- Android çöp.
- iPhone çöp tartışmasına dönmüş.
iPhone ve Galaxy s serisi denk cihazlar. İkisi de yıllar boyu sorunsuz çalışabiliyor. Kimse kimseden tamamen üstün değil. Boşuna tartışmayın. Kimse de çöp değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.