Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam şimdi git poco x3ünün kamerasından loş ışıkta odanı çek.
Teşekkür ederim. X3 alırken kalan paramla da X-S10 almıştım. Gerek duymuyorum. Sen Starbucks'a gidip elma logonu masaya koyabilirsin.

Android'in 60 Hz'sini de gördük. 45 Hz gibi kasan ekranlar var. Ayrıca 4K OLED retina ekran neyine yetmez misal geçtim 11 Pro Max. Apple 60 Hz'si adaptifdir memnuniyetsizlik aratmaz. Kaç iPhone kullandın peki koçum?

2023 yılında iPhone çıkmadı. 1 haftaya inşallah.
Koçum derken? Yaşın kaç senin? Terbiyesizlik yapma. Appla fanboyluğundan başka bir şey yapmıyorsun burada.

Konu kapatılsa iyi olur. Ne kadar iOS fanı varsa gelmiş. Kafanız hangi Apple chip-set'iyle çalışıyor iPhone fanboyu arkadaşlar?

Gene boş bir tartışma, isteyen istediğini kullansın arkadaşım. Kimseye hesap sormayin.
Belki konu art niyetle açılmadı, kimseye iftira atmiyorum. Ama son birkaç sayfadır dönen tartışma:
- Android çöp.
- iPhone çöp tartışmasına dönmüş.
iPhone ve Galaxy s serisi denk cihazlar. İkisi de yıllar boyu sorunsuz çalışabiliyor. Kimse kimseden tamamen üstün değil. Boşuna tartışmayın. Kimse de çöp değil.

Konunun art niyetli olduğunu düşünmüyorum ve konu sahibini tebrik ediyorum düşüncesiyle, eminim konu sahibinin gördüğü 7 8 kişide IPhone'la sadece IPhone'um var tribinde giren kişilerdir ben iPhone alsam giderim kaliteli bir kamera almak yerine iPhone alırım video ve fotoğraf işimi onunla hallederim gidip ayrıyeten bir lense 20 bin lira vermektense tekde IPhone'la hallederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı