Neden herkes mutsuz?

Pandemi kötüye giden ekonomi vs. hatta Türkiye gibi bir ülkede olduğu için bile mutsuz olabilirler (kötülemek amacı demiyorum ülkemizin her ne kadar coğrafi konumu, yerleri, güzel yanları fakat ekonomisi eğitim sistemi vs. bir o kadar kötü yanı var). Çok nedeni var birini söyleyeyim; nedenlerinden biri Avrupa'daki adam örneğin güzel bir oyuncu bilgisayarını çerez parasına alabiliyor, bizde maalesef hobi olan şeyler lüks halinde elin avrupalısının çerez parasına aldığı şeyi biz alamayınca ya da pahallıya alınca insana koyar tabii doğal olarak.

Diyecek bir şey bulamıyorum çok haklısınız...
 
İşte sorunda bu para yok para olsa PS5 alıp herkes mutlu olabilir en basit örneği bu.

Adam asgari ücretle 4 tane PS5 alınca koyuyor insana öğrenciyim çalışamam şu an babam çok şükür asgari ücretten yüksek alıyor sözü vardı babamın 2 yıldır aldı şu an istemeye utanırdım ne yalan söyleyim sıfırları çok pahalı olduğu için 2.el aldı.
 
Ekonomi beni çok mutsuz ediyor. Düşünsenize amerika'da 2000 dolara aşırı iyi sistem topluyorlar. Biz bu ülkede 2000 tl ye ne alabiliriz? PC toplamak istesek 15000 tl den aşağısı iyi olmuyor. Amerika'da oyun bilgisayarı toplayanlar rtx almadığında dalga geçiyorlar. Biz de zaten anca Intel HD 4000 kullanırız. Sadece pc yönünden değil başka şeyler de var.

Virüs var diyoruz, millet gezip tozuyor hem de "bizi virüs öldürmez olacaksa Allah'tan" mantığıyla.
 
Komik değil, ekonominin ve virüsün durumu belli, dikkate alınmaması gereken bir trol beyanı yine de cevap yazdım.
Konularda mutsuzum diye gezen üyelierin çoğu/bazıları "sevgilimden ayrıldım agalar, mood'um çok sad" tarzı konuşmalar yapıp "Bili eliş dinliyorum, ✌️" diyen ergen tipler. Bunu kabullenseniz de böyle, kabullenmeseniz de.

Çoğunluk haklı gerçi; ekonomimiz ortada, virüs diye bir şey var, geçim sıkıntısı vs. Katılıyorum o konuda sizlere.
 

Geri
Yukarı